Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélyem?

Figyelt kérdés

Van egy lány az osztályban,aki nagyon tetszik(még nem is beszéltem vele,talán egyszer ha ráköszöntem az 1 év alatt)

Most kezdett el tetszeni,de lassan már szerelmes leszek belé.

A lány nagyon szép,igényes,de van barátja,aki nem a suliba jár!

A lánynak nem tudom,hogy bejövök e,mert néha megnéz(nem feltűnően),néha nem...ebből nem tudok rá jönni.

A külsőmmel nincs gond,de nem tudom,hogy mit mondja neki,vagy hogy hogyan közeledjek hozzá,mondom nem nagyon beszéltünk eddig.

Egy próbát megér és ha igen akkor hogy kezdjem el a kezdeményezést?

köszönöm

2009. szept. 3. 17:54
 1/5 A kérdező kommentje:
17 srác
2009. szept. 3. 17:55
 2/5 anonim ***** válasza:
32%
Nem jössz be neki. Kopás van.
2009. szept. 3. 17:56
 3/5 Kankalin ***** válasza:
Talán sűrűbben köszönj neki...
2009. szept. 3. 19:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Persze, próbálj közeledni felé, de inkább, mint barát. Ismerd meg, lehet, hogy ha megismered már nem is tetszene, de ami fontosabb, lehet, hogy nem jó a kapcsolata a barátjával így benne lehet a pakliban, hogy otthagyja a másikat akár érted. Ne görcsölj, ismerkedj!
2009. szept. 3. 20:38
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a tippeket,akkor megpróbálok közeledni felé.
2009. szept. 3. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!