Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátságból szerelem, de mi van ha vége?
Én is így voltam vele :) mond el megéri, hidd el nekem :) tedd meg :) ha érdekel elmesélem hogy történt :)
Az egész úgy kezdődött, hogy megbuktam és új osztályba kerültem, aztán belépett a terembe Ő, már ismertem, mert a suliban pincérként néha fel kell szolgálni az ebédlőben és ott már láttam. Nekem már akkor megtetszett. Nem vagyok nagyon egy társasági ember, szóval nem beszélgettem senkivel, csak ültem egyedül. Nagyon megörültem, mikor odajött köszönni nekem és bemutatkozott. Itt még másik barátom volt, de őt már nem szerettem és folyton szakítani akartam vele, de mindig visszakönyörögte magát. Ahogy a suliban lassan teltek a hónapok egyre jobban összebarátkoztunk. Ő még szűz volt akkoriban és nagyon szeretett volna barátnőt, de nem jött neki össze senkivel. Igazából ez miatt is barátkoztunk össze mert próbáltam segíteni neki egy lánynál, aki végül kihasználta. Sajnos barátom nem akarta belátni, hogy felültették és csak, arra volt, jó a csajnak hogy lehúzza. Szerencsére nem történt köztük semmi. Nagyon el volt keseredve, így próbáltam a barátaim közül valamelyik lánnyal összehozni, de egyikkel se jutott tovább azon hogy fb-n beszéltek, mert mindig előjött a kínos csend. Ez után folyton csak szidta magát, hogy neki nem lesz senkije és, hogy tuti a külseje miatt van ez. Közben egyre több személyes dolgot osztott meg velem és én egyre jobban beláttam, hogy számomra ő a nagy ő és minden megvan benne, amit szeretnék egy pasiban, így napról napra egyre jobban beleszerettem, de féltettem a barátságunk és nem mertem elmondani neki. Időközben szakítottam a régi barátommal. Gondoltam megpróbálom megtudni, hogy bejövök-e neki. Próbáltam hasonló személyiségű lányokról beszélni, hogy, aki olyan, mint én belsőre az tetszene-e neki, de azt mondta nem, így gondoltam nem is érdekelném. Egyik este mikor beszéltünk véletlen elszóltam magam, amiből ő rögtön levágta, hogy én belezúgtam, persze én nem tudtam. Suliban tett rá párszor célzást, amit persze én nem vettem észre. Nagy nehezen egyik este egy hosszas beszélgetés után skypen kiböktem neki, hogy mennyire belestem és képzeld elhívott randira. :) Számomra annyira leírhatatlan, olyan jó érzés volt :) annyira nagyon vártam. :) Mikor elérkezett a randi napja sajnos hatalmas esőzés volt és minden tiszta sár lett, úgyhogy amit tervezett meglepetést sajnos nem jött össze. Aznap ő 1 órával előbb végzett, mert a lányoknak még tasi volt, így hazament lecuccolni és visszajött. Mikor megérkezett 1 csokor virággal várt :) Annyira édes volt. :) Leültünk egy fedett kis padra, de én mivel nehezen beszélgetek és nagyon izgultam, hiszen róla volt szó, így nagyon paráztam. Pórbált segíteni így megfogta a kezem, nekem meg egyre jobban kalapált a szívem és beszélgettünk megölelt én hozzábújtam, majd végül megcsókolt. :) :) Észre se vettük mennyire elment az idő és hogy már rég otthon kellett volna lennem. Számomra életem egyik legcsodálatosabb napja volt az a bizonyos tavaszi nap és azóta is együtt vagyunk. Nekem ő életem szerelme. Lehet ez most bután hangzik, de én tényleg így érzem. Azóta is együtt vagyunk. Szóval, ha rám hallgatsz azt tanácsolom, hogy mindenképp mond el :) Én most 19 Lány vagyok, Ő 18.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!