Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elittárs egy sznob társkereső?
Figyelt kérdés
Már maga a szöveg felháborít hogy "diplomás és IGÉNYES egyedülállók részére" Aki nem diplomás az igénytelen? Vagy csak a gazdag pasi és nők kajtatására hozhatták létre az oldalt?2013. febr. 2. 20:16
11/25 anonim válasza:
Ha feladok egy ilyen hirdetést: "helikopterpilótákat és szerelőket keresek", az azt jelenti, hogy olyan emberek jelentkezését várom, akik tudnak helikoptert vezetni, egyben szerelni is? Mert szerintem azt, hogy keresek ilyen és olyan embert is.
12/25 anonim válasza:
Ma volt egy cikk az indexen miszernint az egész kamu..
13/25 anonim válasza:
nem megy ez neked :) a diplomás ÉS igényes mindegyik az egyedülállók tulajdonsága és akkor igaz az állítás, ha mindegyik külön-külön is igaz. az általad felhozott példa nem jó
14/25 anonim válasza:
Az igényes, annyit jelent kb hogy vannak céljaid az életben, nem vagy alkoholista, nem veszel föl lyukas pólót, ilyesmi dolgokra kell gondolni..... meg különben sem lenne "és" a két szó között ha ugyan azt jelentené....... amúgy meg még mindig a személyes ismerkedés a "legtisztább" szerintem...... kapásból látsz mindent a másikról, szinte már néhány szóból kiderülhet a dolog, meg egy-két mosolyból, nekem alapból nagyon antipatikus minden ilyen ismerkedési oldal, max e-maileztem egyszer-kétszer unalmamban, de összejövés céljából ez nálam nagyon nem nyerő, de nem vagyunk egyformák, sokan vannak akik meg kizárólag a társkeresőkön ismerkednek csak, meg vannak akik itt is ott is.
15/25 anonim válasza:
13. vagyok a logika szerint helikopterpilótákat VAGY szerelőket kellene keresni, ha mindkettőt keresel, de a hétköznapi beszédben ez nem így van
17/25 anonim válasza:
Próbáld ki az ingyen van ott, de a levélírásért, meg a képnézegetésért már fizetni kell. 2 napig voltam rajta, nagyon ratyi. Ha a Badoon rajta vagy, akkor szinte mindegyiken rajta vagy.
19/25 anonim válasza:
20/25 anonim válasza:
Na a logikai vitát lezárom mert az előbb láttam a reklámot :D
Nem "diplomás és igényes társkeresők", hanem "diplomásOK és igényes társkeresők" :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!