Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az elittárs egy sznob társkereső?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elittárs egy sznob társkereső?

Figyelt kérdés
Már maga a szöveg felháborít hogy "diplomás és IGÉNYES egyedülállók részére" Aki nem diplomás az igénytelen? Vagy csak a gazdag pasi és nők kajtatására hozhatták létre az oldalt?

2013. febr. 2. 20:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
87%
Ha feladok egy ilyen hirdetést: "helikopterpilótákat és szerelőket keresek", az azt jelenti, hogy olyan emberek jelentkezését várom, akik tudnak helikoptert vezetni, egyben szerelni is? Mert szerintem azt, hogy keresek ilyen és olyan embert is.
2013. febr. 2. 20:28
 12/25 anonim ***** válasza:
Ma volt egy cikk az indexen miszernint az egész kamu..
2013. febr. 2. 20:30
 13/25 anonim ***** válasza:
nem megy ez neked :) a diplomás ÉS igényes mindegyik az egyedülállók tulajdonsága és akkor igaz az állítás, ha mindegyik külön-külön is igaz. az általad felhozott példa nem jó
2013. febr. 2. 20:32
 14/25 anonim ***** válasza:
Az igényes, annyit jelent kb hogy vannak céljaid az életben, nem vagy alkoholista, nem veszel föl lyukas pólót, ilyesmi dolgokra kell gondolni..... meg különben sem lenne "és" a két szó között ha ugyan azt jelentené....... amúgy meg még mindig a személyes ismerkedés a "legtisztább" szerintem...... kapásból látsz mindent a másikról, szinte már néhány szóból kiderülhet a dolog, meg egy-két mosolyból, nekem alapból nagyon antipatikus minden ilyen ismerkedési oldal, max e-maileztem egyszer-kétszer unalmamban, de összejövés céljából ez nálam nagyon nem nyerő, de nem vagyunk egyformák, sokan vannak akik meg kizárólag a társkeresőkön ismerkednek csak, meg vannak akik itt is ott is.
2013. febr. 2. 20:34
 15/25 anonim ***** válasza:
75%
13. vagyok a logika szerint helikopterpilótákat VAGY szerelőket kellene keresni, ha mindkettőt keresel, de a hétköznapi beszédben ez nem így van
2013. febr. 2. 20:34
 16/25 anonim ***** válasza:
badoo.com jobb
2013. febr. 2. 20:35
 17/25 anonim ***** válasza:
Próbáld ki az ingyen van ott, de a levélírásért, meg a képnézegetésért már fizetni kell. 2 napig voltam rajta, nagyon ratyi. Ha a Badoon rajta vagy, akkor szinte mindegyiken rajta vagy.
2013. febr. 2. 20:38
 18/25 anonim ***** válasza:
#15 +1
2013. febr. 2. 21:44
 19/25 anonim ***** válasza:

Facebook hirdetés.....

[link]

2013. febr. 3. 09:50
 20/25 anonim ***** válasza:

Na a logikai vitát lezárom mert az előbb láttam a reklámot :D

Nem "diplomás és igényes társkeresők", hanem "diplomásOK és igényes társkeresők" :P

2013. febr. 4. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!