Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk/Lányok nektek milyen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Lányok nektek milyen a fiú, lány ideállotok?

Figyelt kérdés
Akár külsőre akár belsőre!? : )
2013. febr. 2. 18:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
9-es ez a nap válasza :)
2013. febr. 2. 19:09
 12/22 anonim ***** válasza:
2013. febr. 2. 19:10
 13/22 anonim ***** válasza:

Mindig az az ideálom, aki éppen nagyon tetszik/szerelmes vagyok bele. Mert akkor őt látom a legszebbnek, akkor is, ha nem a világ legjobb képű pasija.

Most aki tetszik, az tényleg jól néz ki, bár kopasz :D

2013. febr. 2. 19:13
 14/22 anonim ***** válasza:
Szép fekete haj formás popsi szép arc + lapos has
2013. febr. 2. 19:27
 15/22 anonim ***** válasza:

20f

Nincs ideálom. Sok dolog meg tud fogni egy lány külsejében :)

Belsőre is csak annyit tudok mondani, hogy érezzem magam jól vele. Persze ehhez kell néhány dolog és ezek előbb-utóbb úgyis kiderülnek... ;)

2013. febr. 2. 19:32
 16/22 anonim ***** válasza:

- normális testalkat

- hófehér bőr

- természetes gyöngyszőke haj

- érdekelje az informatika

- szeresse a progresszív metált

2013. febr. 2. 19:41
 17/22 anonim ***** válasza:

Fiú ideálom? Hmm.. Ez relatív, aki épp megtetszik, az megtetszik, mindig van kivétel. Bár úgy átlagosan:

Zenész,vicces

minimum középmagas,(természetesen nem kisgömböc alkat),

nem nagyképű s.ggfej, NEM undorítóan divatb.zi.

Szóval az inkább pasis pasik, mintsem az alapozós köldökig kivágott pólós azt sem tudják fiúk-e vagy kislányok. Á, tudod te... Az a normális.

2013. febr. 2. 20:14
 18/22 anonim ***** válasza:
17es,akkor tökéletes vagyok neked.
2013. febr. 2. 20:31
 19/22 A kérdező kommentje:
17-es értem :D
2013. febr. 2. 21:01
 20/22 anonim ***** válasza:

Ez az ideálom! Nem csak ilyen fiúk tetszenek, sôt, eddig szinte még nem is találkoztam ilyen fiúkkal.

Külsô:

Nagyon fehér bôr, fekete (akár festett) haj, zöld/kék szem (de amúgy teljesen mindegy a szemszín), vékony test, kockahas (nagyon imádom). Elegáns (fekete) ruhák, esetleg kalap..

Belsô:

Komoly, szereti az operát, a klasszikus zenét és a rockot is. Játszik zongorán (vagy hegedûn és mellette gitáron is), figyel rám, de kissé elérhetetlen csak ritkán beszél az érzéseirôl (nem szeretem az érzelmes fiúkat), küzdhetek érte. Ezek mellett bolond, elviseli a hülyeségeimet és társam is bennük. Cigizik (max 2 szál egy nap), az elég szexi tud lenni. Lehet vele mindenrôl beszélgetni, kimutatja, hogy szeret, de ezek mellett fagyos is velem. Bízunk egymásban, egy pillantásból értjük, hogy mire gondol a másik. Az értelmi szintünk egy helyen van.

Imádnék egy ilyen pasit, de ennek a leírásnak az ellentéte is vonz.

Most is egy 60%-ban ennek ellentéte fiú tetszik.

16/L

2013. febr. 2. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!