Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk/Lányok nektek milyen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Lányok nektek milyen a fiú, lány ideállotok?

Figyelt kérdés
Akár külsőre akár belsőre!? : )
2013. febr. 2. 18:56
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
barna haj,szép szemek normális test alkat...nem egy csontrakéta de nem is egy McDonald's szökevény és normális legyen :) kb ennyi
2013. febr. 2. 18:58
 2/22 anonim ***** válasza:
95%
Az, aki tudja, hogy az ideál szóban csak egy l betű van!:$
2013. febr. 2. 18:58
 3/22 anonim ***** válasza:
Vörös,alacsony,vékony,de nem deszka,jó fej akivel lehet röhögni,és nem egy pláza pics@
2013. febr. 2. 18:59
 4/22 anonim ***** válasza:
Gyönyörű fekete hajzuhatag,zöld szem,közepes mellek.
2013. febr. 2. 18:59
 5/22 anonim ***** válasza:

Lány ideálom:

Aranyos, szép (Nem ribancos), és lehessen vele komolyan is beszélgetni, de viccelődni is.

16/F

2013. febr. 2. 19:00
 6/22 anonim ***** válasza:
Külsőre annyi, hogy legyen sexi a szeme és a mosolya, belsőre pedig őszinte(persze ne a végletekig), magabiztos, határozott (bár ki tudja, szerény srác is lehet ideál), vicces és izgalmas legyen vele az élet. :)
2013. febr. 2. 19:01
 7/22 anonim ***** válasza:

külső: fehér bőr, sötét haj, nem kell, hogy izompacsirta legyen, magas, legyen jó stílusa

belső: legyen legalább olyan bolond, mint én, tőlem függetlenül is tudjon létezni (tehát ne kelljen folyton vele lennem), kedves

(15/L)

2013. febr. 2. 19:03
 8/22 anonim ***** válasza:

Álmaim nője az álmaimban marad.A valóságban azon múlik,tudom-e szeretni, és ő engem viszont.És hogy jövünk ki.

Ha azt kérdezed milyen a tökéletes,azt álmodtam már:

Nem vékony,de nem is dagadt,olyan közepes.Szép erős színű szemei vannak,amibe bele lehet feledkezni.Nincsenek hatalmas mellei,de akkora van,hogy jól áll neki,szép,húsos ,majdnem hogy néger ajkai vannak,csak nem néger.A haja selymes és eredeti színében van.Nem puding formájú,feszes teste van,kerek,kemény feneke.

belsőre:Ki áll magáért,és az igazáért,de logikával meg lehet győzni,ha téved.Nem hisztizik sokat,de a végén eszébe jut azért bocsánatot kérni,ami rosszat mondott-tett.Hűséges,tud szeretni és engem tud szeretni.

Lehet benne bízni.

Tud főzni,jó az ágyban,de nem túl perverz,csak egy kicsit.

Szerény és magabiztos is.HA valaha élőben találkozok olyannal,akire akár csak a fele is igaz,én feleségül veszem.

De szerintem ilyen nem létezik.

2013. febr. 2. 19:03
 9/22 anonim ***** válasza:
Kűlsőre Orosz Barbi, belsőre Tom Selleck.
2013. febr. 2. 19:07
 10/22 anonim ***** válasza:

Leírni boncsolult :)

A haj szinte mindegy csak érjen legalább vállig, De vörös ne legyen.

Az egész összhatás a lényeg.

Nade kb. ilyen és hozzá hasonlók.

[link]

2013. febr. 2. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!