Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan növelhetném az önbizalm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan növelhetném az önbizalmam? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Van egy lány akibe teljesen beleszerettem, de már nem merek kezdeményezni, a múltban ért súlyos kudarcok miatt.Volt egy lány aki tetszett nekem, de ő eléggé átvert, aztán jött a következő, ő viszont totálisan átvert és beégetett.Most pedig, hogy szerelmes lettem, nagyon kevés lett az önbizalmam.Hogyan tudnám növelni?

14/F

2013. febr. 2. 17:47
 1/7 anonim ***** válasza:

mindezt 14 évesen?

+a súlyos kudarcok után pár évig az ember kedve elmegy az ujabb ismerkedéstől..

Szóval valahol a történeted hibázik.

2013. febr. 2. 17:56
 2/7 anonim válasza:
Hát az önbizalmad nem tudom hogyan növelhetnéd de szerintem beszélgess vele mint egy baráttal.Néha dicsérd meg hogy jól néz ki vagy jó ez a pólója vagy valami.Ne gondolj az előzőleg történtekre mert ő nem az(ok) a lány(ok).Először ismerd meg aztán majd lesz valami:) 14/L
2013. febr. 2. 17:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Mind a 6.ba történt.És esetleg valami tippet nem tudnál adni?Most egyébként mind a ketten 8.osok vagyunk :)És igen nem is volt semmi kedvem ismerkedni a lányokkal, szinte csukott szemmel jártam a világot.Már lassan kezdem megszokni/beletörődni, hogy nekem semmi sem akar összejönni.
2013. febr. 2. 18:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Egyébként 1 osztályba járunk.Beszélgetni...Az első lánnyal úgy voltam, hogy oda mentem mintha semmi nem lenne, a másodiknál kicsit már félve, de mivel az teljesen átvert, már szinte beszélgetni se merek vele, meg az előző 2 lány "csak" tetszett, a mostaniba meg teljesen szerelmes vagyok.
2013. febr. 2. 18:02
 5/7 anonim ***** válasza:

te vagy a múltbéli énem?????? :OOOOOOO

nos nálam csak annyi a lényeg hogy a harmadik az lett a leggázabb mert nem csak átvert de még amikor a legjobban voltunk akkor mondta hogy na csövi van egy hónap múlva meg összejött egy gyökérrel :D

szóval dettó -0 önbizalom :/

amúgy ez történt júniusban

15/f

2013. febr. 2. 18:35
 6/7 A kérdező kommentje:
És még azt elfelejtettem leírni, néha észreveszem, hogy engem néz, meg eddig 4év alatt soha nem beszéltünk, mostanában, megy egyre többször ír rám fb-n.
2013. febr. 2. 18:46
 7/7 anonim ***** válasza:

nálunk már majdnem csók is volt a harmadikkal :)

15/f

2013. febr. 2. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!