Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy növelhetném az önbizalmam?
Figyelt kérdés
2 hónapja vagyok együtt a barátommal. Nem tartom magam vmi szépnek, és mindig attól félek h talál vki olyat akivel nem tudok versenyezni. Ő mondta h nem kell aggódnom. Csak néha rám jön h én nem vok elég jó neki. Mit tehetnék ez ellen?2010. jan. 20. 10:43
1/9 A kérdező kommentje:
20L és 23F
2010. jan. 20. 10:43
2/9 anonim válasza:
Ha párod meg van veled elégedve, akkor tényleg nincs miért aggódnod. Ha nagyon rosszul érzed magad a bőrödben, akkor próbálj ki valami újat az öltözködésben, vegyél csinos ruhákat, menj el fodrászhoz, kozmetikushoz, de ha nem akarod erre "pazarolni" a pénzed, akkor keresgélj szépségápolási cikkeket a neten, és próbáld magadnak csinálni. Sportolj, táplálkozz egészségesen, hogy legyen tiszta és feszes a bőröd. Szerintem ezek sokat segítenek az önbizalom növelésében, legalább is én így vagyok vele. :)
3/9 anonim válasza:
Az önbizalmad növelni nem egy egyszerű dolog,leghamarabb te kell szeresd magad,mondogasd naponta többször a tükör előtt hogy milyen jól nézel ki,meg hogy gyönyörű vagy,én naponta többször tükörbe nézek és elmondom,21 fiú vagyok.
Egyik lánynak mondtam még ezt és sok sikerrel járt,most már elégedett magával.
4/9 anonim válasza:
csak ezzel ne hogy túlzásokba essetek és rajtatok kívül nem fog létezni senki:ki a legszebb?
-Én,ja:)
5/9 anonim válasza:
Előző, elhiheted, hogy az önbizalomhiányosok nem lesznek egyik napról a másikra beképzeltek. Az egész arról szól, hogy elfogadja magát. (szerintem)
6/9 anonim válasza:
azért mondom hogy nem egyszerű a dolog,ha magad szereted akkor van önbizalmad is,nem kell félni olyan dolgoktól amik benned vagy téged zavarnak,mert másnak lehet hogy pont az tetszik,győzd le a félelmeidet.
7/9 anonim válasza:
persze,de láttam már ilyet,nem véletlen írtam,annyira el volt az illető magától dőlve,hogy szerintem még maga se tudta hogy miért.
8/9 anonim válasza:
Aki a hibát keresi, az a hibát fogja megtalálni. És sanszos, hogy nem veszi észre a maga szépségét. Fejben dől el minden.
9/9 anonim válasza:
ha te vagy a legszebb a világon, akkor is nézni fog más csajokat az utcán, a neten, mert ilyenek a pasik, a lényeg, legyél olyan, amilyennek magadat imádod, ne a pasi miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!