Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, járnátok punk lánnyal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, járnátok punk lánnyal? Miért igen, miért nem?

Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 16:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%

"Ha jól szopizik, akkor igen. Különben nem!"

de köcsög vagy.. :S hozzád egy diszkós pics@ / egy qurva való

2009. szept. 25. 15:17
 12/16 anonim ***** válasza:
34%
a punk csajok általában a diszkód p.csák alatt vannak k.rvaság terén, tapasztalat:)
2009. szept. 25. 19:12
 13/16 anonim ***** válasza:
90%

Punkot,rockot és metalt hallgatok. Utálom ha valaki összekeveri a csövest és a punkot/rockert! Miért lennének büdösek?:O mert sokan ezt mondják? Én egyáltalán nem hallgatok disco-t vagy egyéb mást,sőt kifejezetten utálom de nem érdekel,ha sokan azt mondják,hogy r˝bancok és csak a szex meg stb.. ilyen alapon én is ítélhetnék csak nem teszem!! Az öltözködés meg nem azon múlik,hogy te most nagy rocker akarsz lenni vagy nagy dicso-s. Ez jön magától mivel te úgy érzed jól magad. (nálam legalábis) Vannak punkos ruháim és kiegészítőim,de vannak igen nőcis darabjaim is:)Elnézést egy kis kitérésért. Vissza a kérdésedhez..

Ha fiú lennék nekem semmi bajom nem lenne a punk lányokkal,tehát igen. Járnék velük (:

2010. jan. 23. 10:06
 14/16 anonim ***** válasza:
˝disco
2010. jan. 23. 10:07
 15/16 anonim ***** válasza:

igaza van az utolsó hozzászólónak !

azért mert vki punk, vagy disco-s egyik is meg a másik is lehet éppen igénytelen, vagy igényes :S

ez nem ezen múlik...

ha punk akkor nem járok vele, ha pl sátánista akkor meg igen:S

2010. jan. 23. 11:18
 16/16 anonim ***** válasza:

Istenem, hogy az emberek mennyire el vannak telve magukkal és milyen jól meg vannak a maguk kis világába. Én, mint punk mondhatom, nem vagyok büdös, nem ment rajtam végig a fél haveri brigád és, hogy az akkora fatuskókkal, mint némelyetek, tisztában legyen a dolgokkal, itt közölném velük, a punk nem feltétlen jár együtt a büdös, csöves jelzővel, szimplán a sok állat ragasztotta ránk az évek folyamán. Ha nem azonnal ítélkeznétek, hanem kicsit utánanéznétek, és nem egysíkúan gondolkodnátok, hanem megpróbálnátok megérteni, bár ilyen hozzáállással kétlem, hogy sikerülne, akkor talán értenétek is hozzá egy kicsit és nem átlagosítanátok. Annak ellenére, hogy Punkok vagyunk, igenis különböző egyéniségek is vagyunk, mindezek mellette némi gondolati eltérés is van köztünk, hisz mindegyikünknek van saját véleménye. Ráadásul azt hiszem az élethez is több közünk van, ugyanis, ha nem is mindenki, de jó páran valamely múltbeli esemény hatására lettünk ilyenek. Mondom nem mindenki, de körülöttem pl. sokan. Valamint olyan dolgokat veszünk figyelembe, ami felett egy átlagember simán elsiklik. Please, mielőtt ítélkeztek, legalább nézzetek utána.

Hogy válaszoljak a kérdésre, Igen járnék punk lánnyal, ha fiú lennék, ugyanis nagyon sok széplány van köztünk, emellett vadak és szeretni is tudnak. Valamint tényleg van néhány kis rib**c, de ez nem jelenti azt, hogy mind azok vagyunk. Nem mindig a kemény külső a lényeg.

L/17 Punklány

2010. ápr. 20. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!