Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, járnátok punk lánnyal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, járnátok punk lánnyal? Miért igen, miért nem?

Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 16:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
35%
nem nemhiszem és azért mert bele veti magát ebbe szánalmas zenei divatstilusokba.
2009. szept. 3. 16:48
 2/16 anonim ***** válasza:
60%

Naná. Diszkós lánnyal is járnék, ha van benne valami ami megfog, amiért megszeretem. De a punk mégis csak közelebb áll hozzám, mint a diszkó...

egy metálos

2009. szept. 3. 16:53
 3/16 anonim ***** válasza:
31%
Semmi nőiesség nincs bennük.
2009. szept. 3. 17:16
 4/16 anonim ***** válasza:
69%

Persze, semmi baj velük!

19/F , rocker

2009. szept. 3. 17:25
 5/16 anonim ***** válasza:
62%

Persze. Ha normális. A kannásbor nem gáz, csak ne legyen baloldali, vagy antifa, v k.rva akin a fél brigád végigmegy. Na meg a párducmintás dolgoktól is kiver a víz :D a többi punk cucctól nem.

Persze nagyon nem szimpatikus maga a stílus, a skin már sokkal inkább, de ha megtetszik valaki akkor nagyon nem érdekel h milyen stílusú, csak azért ne 180 fokos ellentéte legyen ugye az embernek :D

21/f

2009. szept. 3. 17:29
 6/16 anonim ***** válasza:
45%
Nem, mert a 99%-uk antifa, büdös, koszos és kannásbort iszik. Hál'istennek a másik oldalon állok.
2009. szept. 3. 19:37
 7/16 anonim ***** válasza:
91%
Mennyi korlátolt alak van itt... És ezek az általánosítások... láttam már saját hányásában fetrengő diszkós pitsákat is, nem csak pánkokat... A zenei stílus meg az öltözék teszi az embert??? Én speciel pánkot hallgatok meg metált meg ilyeneket de még is igényes vagyok... szóval nem kell általánosítani...
2009. szept. 3. 21:24
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
Járnék punk csajjal, és azért mert még nem volt punk barátnőm,igaz, hogy idáig nem sok szép punk lányt láttam de azért van néhány ( Ha meg antifa azt kinevelném belőle hamar xD )
2009. szept. 3. 21:46
 9/16 anonim ***** válasza:
0%

"Én speciel pánkot hallgatok meg metált meg ilyeneket de még is igényes vagyok... szóval nem kell általánosítani..."

Hallod, akkor te nem vagy punk. Miről beszélsz? Ez egy szubkult, aminek markáns vonásai vannak, amik csak arra a szubkultra jellemzőek! Ha te pank mellett metálos vagy, akkor nem vagy szubkult tag. Aki egy szubkult tagja, az felvállalja az általánosításokat.

2009. szept. 3. 21:47
 10/16 anonim ***** válasza:
15%
Ha jól szopizik, akkor igen. Különben nem!
2009. szept. 4. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!