Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, járnátok punk lánnyal? Miért igen, miért nem?
Naná. Diszkós lánnyal is járnék, ha van benne valami ami megfog, amiért megszeretem. De a punk mégis csak közelebb áll hozzám, mint a diszkó...
egy metálos
Persze, semmi baj velük!
19/F , rocker
Persze. Ha normális. A kannásbor nem gáz, csak ne legyen baloldali, vagy antifa, v k.rva akin a fél brigád végigmegy. Na meg a párducmintás dolgoktól is kiver a víz :D a többi punk cucctól nem.
Persze nagyon nem szimpatikus maga a stílus, a skin már sokkal inkább, de ha megtetszik valaki akkor nagyon nem érdekel h milyen stílusú, csak azért ne 180 fokos ellentéte legyen ugye az embernek :D
21/f
"Én speciel pánkot hallgatok meg metált meg ilyeneket de még is igényes vagyok... szóval nem kell általánosítani..."
Hallod, akkor te nem vagy punk. Miről beszélsz? Ez egy szubkult, aminek markáns vonásai vannak, amik csak arra a szubkultra jellemzőek! Ha te pank mellett metálos vagy, akkor nem vagy szubkult tag. Aki egy szubkult tagja, az felvállalja az általánosításokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!