Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hisz senki az újrakezdésben? Nem hiszem, hogy amit egyszer elcsesztél, vagy akármi, azt később nem tudod máshogy csinálni!

Figyelt kérdés

Újrakezdés,még egy esély.Már mért ne lehetne?

Jó,nem megcsalásos kihűlt, kapcsolatokról beszélek,de nagyon sok olyat olvasok,akár ezen az oldalon is,hogy nem jó felmelegítve,meg hasonlók.De szerintem ami menthető,azt mentsük.Érdekelne a Ti hozzáállásotok is,véleményetek,állásfoglalásotok !?

2009. szept. 3. 15:37
 1/6 anonim ***** válasza:
47%
persze hogy lehet ha igazán szereted a párod. akkor lehet simán
2009. szept. 3. 15:51
 2/6 anonim ***** válasza:
52%
az én személyes tapasztalatom hogy nem működik az újrakezdés. eddig 2X kezdtük újra az akkor barátaimmal és egyszer se jött össze! de ugyanakkor ha tényleg szeretem a barátomat és vmi hülyeség miatt szétmegyünk, akkor úgyis összejönnék vele megint hátha egyszer összejön az újrakezdés:)
2009. szept. 3. 16:11
 3/6 Satanné ***** válasza:
Soha nem szabad feladni.... lehet hogyha nem kezdenénk újra, akkor azt egy életen át bánnánk.... én azt mondom lehet jó egy újrakezdés, vagy inkább nevezzük úgy folytatás....
2009. szept. 3. 16:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

én nem hiszek az újrakezdésben mert:

1) ha egy kis hülyeség miatt szakít egy pár ahelyett, hogy megbeszélték volna, akkor ott nem működik a kommunikáció, nincs értelme folytatni

2) ha nagyobb dolog miatt szakítanak, mert pl az egyik nem tudja elviselni a másik egy rossz szokását, akkor pláne nem érdemes folytatni, mert megváltozni senki se tud, és nem is szabad, el kell fogadni a másikat.

egyetlen kivétel van, amikor egy félreértés miatt mennek szét, mert az egyik azt a pletykát hallottam hogy a másik megcsalta, stb...

2009. szept. 3. 16:23
 5/6 anonim válasza:
én 4x fogadtam vissza a barátom egyszerűen nem bírtam nélküle..tudtam hogy semmi nem tart örökké de mégis :) (megcsalt) tudtam/tudom hogy javíthatatlan..de akkor szerettem/szeretem..ma már neki is más van nekem is, de sztem én sokáig szeretni fogom..ez van tudom hülye vagyok :D :/
2009. szept. 3. 20:09
 6/6 anonim válasza:
Én hiszek benne, amennyiben nem kihült kapcsiról van szó! Az emberek mindig változnak és ami a legszebb, hogy kompromisszum képesek is, ami elengedhetetlen, hogy valakivel le tudd élni az életed.
2009. szept. 4. 13:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!