Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy anyagi különbség esetén (gazdag pasi-szegény nő) működhet jól hosszútávon egy kapcsolat?
11
Neked kell tudni, hogy intelligens-e, mélyérzésű-e a pasi, vagy az a tipikus megjátszós, nagyképű, űres fejű sznob.
Utobbival akkor sem kezd egy valódi nő, ha az egyetlen pasi is lenne a világon.
Működhet, csak nem egyszerű. Én is ilyen kapcsolatban vagyok, és már-már mániákusan ügyelek arra, nehogy kihasználás érzetet keltsen a dolog, erőn felül igyekszem viszonozni az ajándékokat, a közös kiadásokat pedig kb. felezzük. Ő szerintem nem is tudja, hogy ez nekem mennyire nem egyszerű.
Nem is vele van gond, hanem a külvilággal. Egy családi összejövetelen például rákérdezett az unokatesóm, hogy mennyit keres, én meg megmondtam. Azóta látom a fején azt a tipikus "nyilván a pénzéért vagy vele" kifejezést, nagyon rosszul esik.
Fordítva általában azért működik nehezebben, mert ha a férfi nagyon hagyományos családban nőtt föl, akkor bántja a büszkeségét, hogy a nő keres többet, és emiatt frusztrált és elviselhetetlen lesz. Ilyenben is volt részem :(
Nem. Miért ne vágja n fejéhez ,hogy ő gazdag?
Meg szerintem jó ,ha érezteti vele, így szabadon beszélhetünk arról, ki milyen nagy építőipari gépet akar stb...
Ezt utálom a gazdag pasikban, én is az vagyok, miért kell sokszor szegény lánnyal összejönni. Vegyetek rólam példát ,én beházasodtam a pénzhez , ő is azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!