Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! A munka miatt miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! A munka miatt miért szorítjátok háttérbe a párkacsolatot?

Figyelt kérdés
Akire nem vonatkozik, ne vegye magára, de aki tényleg mindent a munkába ad, és a kapcsolatára már kevés ereje marad, az meg tudná indokolni, miért? Kell a pénz a kapcsolathoz, vagy csak szimplán bizonyítani akartok? nem értem, és nem tudom mikorra várjak változást..
2013. febr. 1. 18:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom hány évesek vagytok.

Ez emberfüggő, de nyilván az a cél, hogy jobb életet akar biztosítani, beleértve téged is.

Próbálj meg beszélni erről vele, ha nagyon elhanyagolva érzed magad.

2013. febr. 1. 18:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Azért, mert a kapcsolat ápolásért nem adnak fizetést.
2013. febr. 1. 18:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Mert a lányok nem szeretik a pénztelen fiúkat,azért meg sajnos dolgozni kell nem keveset.
2013. febr. 1. 18:08
 4/7 anonim ***** válasza:
basszus, tényleg, hány éves vagy? tudod, ahhoz, hogy enni tudj, meg lakást fenntartani, meg egyáltalán az élethez, pénz kell. azt meg a munkáért adják. mit vársz tőle, hogy ne dolgozzon? akkor miből éljen? a felnőtteknek általában a munkájukkal megy el a legtöbb idejük, akár akarják, akár nem. nekem úgy hangzik, hogy te vagy max. 15, ő meg már felnőtt.
2013. febr. 1. 18:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Talán én,mint párkapcsolatban és munkában egyszerre volt valaki tudom mondani,hogy nagy felelősség az,hogy magamat is el tartani,meg a páromat is.És a munkámat nem csinálhattam félgőzzel.Sőt,általában egyre többet várnak el.De a kapcsolat ki bír egy kis kevesebbet foglalkozást.

Legalábbis én azt hittem.

Csak úgy néz ki,még se,mert már egyedül vagyok.

Lehet a napi 16 óra munka,a 4 óra alvás mellett a kis foglalkozás nem volt elég.(kb napi 1 óra,heti hét napban)

De ez veletek akkor lehet,ha nem szólsz neki.Nekem nem szólt ,és csak a végén közölte,hogy már nem kellek,nem foglalkozom vele...

2013. febr. 1. 18:15
 6/7 A kérdező kommentje:
24 évesek vagyunk csak :) Lehet azért is érint ennyire rosszul, mert azt is tudom, munka előtt milyen volt.. csak a hirtelen ránk szabadult munka mellett én tudok időt szakítani is, bármi legyen a duplaműszak után, őt pedig teljesen kifacsarják,és triplát követelnek, amit örömmel teljesít, és ahh. De igazatok van, nyilván kell a pénz csak a munka miatt költöztünk szét, mert "az a fontosabb", így viszont egyedül kell fenntartsam ÉN a lakást, aki nyilván kevesebbet keresek mint egy vezető.. tudom, hogy türelem, de már másfél éve türelmes vagyok.. és nem elég heti 1 nap, mert egyedül dolgozni és élni valljuk be, hogy nem jó. köszönöm a válaszokat :)
2013. febr. 2. 06:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Figyelj az helyzet,hogy egy normálisan gondolkodó férfi szeret dolgozni,mint ahogy a Napoleon Hill:A siker titka PLB könyvben is állt:,,Fiam,ha csak a munkaszeretetét tanítom meg neked akkor az már elég."

Egy munkaszerető férfi igenis egy kincs,mert ritkák vagyunk,csak ezt sajnos a nők ez nem ellened szól félre ne értsd nem tudják értékelni persze az természetes,hogy megyünk wellneszezni,étterem meg ilyenek,csak,hogy ez mibül ;) van arra már nem gondolnak.

Nekünk fontosabb a pénz emiatt van,elsősorban azt akarjuk,hogy kiváló életet éljünk és megvalósítsuk magunkat.

Vagy megszoksz vagy megszöksz ezt tudom neked mondani,csak nehogy megbánd.

Dönts jól,és gondold meg a dolgot.

2013. ápr. 10. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!