Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! A munka miatt miért szorítjátok háttérbe a párkacsolatot?
Nem tudom hány évesek vagytok.
Ez emberfüggő, de nyilván az a cél, hogy jobb életet akar biztosítani, beleértve téged is.
Próbálj meg beszélni erről vele, ha nagyon elhanyagolva érzed magad.
Talán én,mint párkapcsolatban és munkában egyszerre volt valaki tudom mondani,hogy nagy felelősség az,hogy magamat is el tartani,meg a páromat is.És a munkámat nem csinálhattam félgőzzel.Sőt,általában egyre többet várnak el.De a kapcsolat ki bír egy kis kevesebbet foglalkozást.
Legalábbis én azt hittem.
Csak úgy néz ki,még se,mert már egyedül vagyok.
Lehet a napi 16 óra munka,a 4 óra alvás mellett a kis foglalkozás nem volt elég.(kb napi 1 óra,heti hét napban)
De ez veletek akkor lehet,ha nem szólsz neki.Nekem nem szólt ,és csak a végén közölte,hogy már nem kellek,nem foglalkozom vele...
Figyelj az helyzet,hogy egy normálisan gondolkodó férfi szeret dolgozni,mint ahogy a Napoleon Hill:A siker titka PLB könyvben is állt:,,Fiam,ha csak a munkaszeretetét tanítom meg neked akkor az már elég."
Egy munkaszerető férfi igenis egy kincs,mert ritkák vagyunk,csak ezt sajnos a nők ez nem ellened szól félre ne értsd nem tudják értékelni persze az természetes,hogy megyünk wellneszezni,étterem meg ilyenek,csak,hogy ez mibül ;) van arra már nem gondolnak.
Nekünk fontosabb a pénz emiatt van,elsősorban azt akarjuk,hogy kiváló életet éljünk és megvalósítsuk magunkat.
Vagy megszoksz vagy megszöksz ezt tudom neked mondani,csak nehogy megbánd.
Dönts jól,és gondold meg a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!