Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak mi alapján választanak barátnőt maguknak? Tényleg a külső az elsődleges szempont? Fiúk ti hogy vagytok ezzel? Lányok mi a tapasztalat?
"De hiába a külső, ha nincs meg a kémia."
Avagy a lóvé? :D
sztem az első válaszoló csupa külsőséget írt :D
de am írták szerintem jól is, én így látom kicsit módosítva
külső 70% belső 30% miután jobban megismerkedtek a kettő megfordul, de ehhez szükség van az elsőre is, és igen nálam is a külső számít első sorban
én a külsőt nézem,mert ha valaki nem tetszik akkor tökmindegy,hogy milyen jófej. ha ronda akkor a barátnőség élből off,azaz marad barát-nő.
a belső érték is fontos,de akkor is a külsejét látom.
Kisugárzás.
Tegnap a boltban voltam és láttam egy csajt, vékony derék, szélesebb csípő, nagy, formás fenék, jó mellek. De nem fogott meg.
Én kisugárzás alapján választok magamnak.
A külső mondhatni csak akkor érdekel egy lányban ha csak egy gyors menetre kell vagy szexkapcsolatra. Komoly kapcsolat tekintetében a kedves, jó, tisztalelkű lányok jöhetnek csak szóba. A kisugárzás meg egy olyan valami hogy szembe jön velem egy csaj és akkor nem tudom kiverni a fejemből függetlenül attól, hogy jó teste van-e vagy se. Ez alapján volt hogy megtetszett egy olyan csaj is aki úgy nézett ki mint egy deszka. Semmi formás idom, semmi mell és semmi segg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!