Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiak mi alapján választan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Marcsika-28 kérdése:

A férfiak mi alapján választanak barátnőt maguknak? Tényleg a külső az elsődleges szempont? Fiúk ti hogy vagytok ezzel? Lányok mi a tapasztalat?

Figyelt kérdés
2013. febr. 1. 17:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Persze, hogy először a külső alapján, akárcsak a nők. De hiába a külső, ha nincs meg a kémia.
2013. febr. 1. 17:41
 12/20 anonim ***** válasza:
Nagyon rábasztam akkor. Valaki lőjön le!
2013. febr. 1. 17:49
 13/20 anonim ***** válasza:
29%

"De hiába a külső, ha nincs meg a kémia."

Avagy a lóvé? :D

2013. febr. 1. 17:49
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként nem épp az érdekel, mennyi pénze van a nőnek. A feministák a fejemet követelik majd, de én még úgy szeretnék élni miután elköteleztem magam, hogy a családfenntartó elsősorban én vagyok.
2013. febr. 1. 17:54
 15/20 anonim ***** válasza:

sztem az első válaszoló csupa külsőséget írt :D

de am írták szerintem jól is, én így látom kicsit módosítva

külső 70% belső 30% miután jobban megismerkedtek a kettő megfordul, de ehhez szükség van az elsőre is, és igen nálam is a külső számít első sorban

2013. febr. 1. 17:54
 16/20 A kérdező kommentje:
Mi van akkor,ha hosszú levelezés után belezúgsz a másikba.Találkoztok,és nem olyan mint elképzelted.Túl vékony,vagy vastag,alacsony,v.nagy a füle.Abba hagyod vele az ismerkedést?
2013. febr. 4. 10:16
 17/20 anonim ***** válasza:
Szerintem levelezés révén nem lehet szerelembe esni.Ha még kép sincs a levelezőpartnerről.
2013. febr. 4. 14:25
 18/20 anonim ***** válasza:
Nagy csöcsök!!!!4!4!4!444NÉGYNÉGYNÉGYNÉGY!!!
2013. júl. 16. 03:48
 19/20 anonim ***** válasza:

én a külsőt nézem,mert ha valaki nem tetszik akkor tökmindegy,hogy milyen jófej. ha ronda akkor a barátnőség élből off,azaz marad barát-nő.

a belső érték is fontos,de akkor is a külsejét látom.

2014. júl. 7. 00:52
 20/20 anonim ***** válasza:

Kisugárzás.

Tegnap a boltban voltam és láttam egy csajt, vékony derék, szélesebb csípő, nagy, formás fenék, jó mellek. De nem fogott meg.

Én kisugárzás alapján választok magamnak.

A külső mondhatni csak akkor érdekel egy lányban ha csak egy gyors menetre kell vagy szexkapcsolatra. Komoly kapcsolat tekintetében a kedves, jó, tisztalelkű lányok jöhetnek csak szóba. A kisugárzás meg egy olyan valami hogy szembe jön velem egy csaj és akkor nem tudom kiverni a fejemből függetlenül attól, hogy jó teste van-e vagy se. Ez alapján volt hogy megtetszett egy olyan csaj is aki úgy nézett ki mint egy deszka. Semmi formás idom, semmi mell és semmi segg.

2016. máj. 14. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!