Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet egy esküvőre, lagzira elég pénzt szerezni?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, a barátom 21. 2 és fél éve járunk. Egyértelmű, hogy egymáshoz tartozunk, össze fogunk házasodni. Persze még fiatalok vagyunk, még pár év biztos van addig, de sok fiatal párt látok már ilyen korban házasodni, és nekünk fogalmunk sincs, hogy szerzik meg rá a pénzt. Nem szeretnénk nagy lagzit, csak kb 70 fővel, és nincsenek nagy elvárásaink, de 1 millió alatt nem hiszem, hogy meg lehetne úszni. Nos, ha nekünk sikerülne munkával összeszedni ennyi pénzt, akkor úgyis házra költenénk, aztán mire oda jutunk, addigra jönnek a gyerekek. Imádom az esküvőket, így el sem tudom képzelni, hogy ne legyen. De miből lehet manapság összeszedni ennyi pénzt egy úgymond "haszontalan" lagzira? Hisz a lagziból nem lesz hasznunk... Na meg a nászút, arra viszont nem sajnálnám a pénzt. Mindkettő hatalmas élmény, de ha ésszerűen gondolkodunk, nem kéne házasodni.:(2013. febr. 1. 12:54
1/9 anonim válasza:
Áltlaában az esküvöket a két anyós és após állja leginkáb a lány szülei. De ez mostanában felborult rendesen. ugyhogy hitelt vesztek fel haannyira akartok vagy lejebb adtok az igényből vagy megnyeritek a lottót. Más alternativa nemigen akad, ha a szülök nem támogatják anyagilag.
2/9 anonim válasza:
Nekem anno még kb. kijött nullásba a lagzi. Pénzt kértünk, nem ajándékot (így lett 4 kávés készlet :-P ), plusz a menyasszonytánc. Bár kétségtelen, hogy előfinanszírozni kell ...
3/9 anonim válasza:
A lagzira költött pénz egy bizonyos %-a "borítékokban", meg ajándékokban visszajön. Ha munkával nem tudjátok megkeresni, akkor marad a kölcsön, amit majd 5-6 évig fizettek.
4/9 anonim válasza:
a párom családja szegény,pont ezért közölte anyám hogyha lesz esküvő nem ad bele pénzt,minek kell nekem valaki aki szegény,párom annyival elintézte hogy majd jár a spermabankba mert állítólag jól fizet:"D
5/9 anonim válasza:
Tanuljatok németül és menjetek ki ausztriába vagy németországba dolgozni.
Ott tudtok elég pénzt gyűjteni.
6/9 anonim válasza:
Szülöktől.
Emlékszem egyszer voltam lagziban ahol a lány pénzes volt a fiú meg szerényebb. A lány szülei állták a bulit. Éjfél után, mikor az alkoholnak köszönhetően már tompultak az agyak akkora vita lett, hogy csóró pasi, meg hogy hogy lehetsz ilyen hüyle édes lányom hogy ehhez a semmi emberhez mész hozzá, meg hogy mi fizettünk itt mindent ti meg semmit, stb stb. Volt életre szóló sértődés. Olyan jól mulattam ezen.
7/9 anonim válasza:
Nekünk 75fővel tavaly volt az esküvőnk és igen nagy jóindulattal volt elég az 1 millió. Nálunk a kaját a süteményt és a virágokat szülők fizették, a többit mi.
Hát mi gyűjtögettünk a fizunkból.
8/9 anonim válasza:
Ha ennyire elszántak vagytok, kezdjetek el spórolni rá. Ha van munkátok, vagy diákmunkát tudtok végezni, akkor menjen a "nász-alapba".:-)) Családon belül kérjetek meg mindenkit, hogy a különböző alkalmakra szánt ajándékoknak (karácsony, szülinap, stb.) inkább az árát adják oda, mert szeretnétek egy szép esküvőt majd, anélkül, hogy belerokkanjon a család. Ha nyittok erre egy számlát, leköthetitek a pénzt tartósan, így kamatozni is tud, és kisebb a kisértés, hogy másra költitek. És persze a szülők is nyilván segítenek majd, ha eljön a nagy alkalom.:-)
9/9 anonim válasza:
Két átlagos fizetésből egy év alatt össze tudjátok rakni a pénzt, ha spóroltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!