Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék újra férfiként tekinteni rá?
"Akár azt is írhatnánk általánosságban, hogy házisárkány azokból a nőkből lesz, akiknek a férje egy puhap@cs, nem?"
Ejj de nagy arca van Kegyednek!!! Azert szeretem az eletet, mert BOLCS. A Te szarvadat is le fogja torni... Es remelem pont a ferjed altal!
Cam, folyamatban van ;)
11-es, bárcsak letörné! Durván hangzik, de már annak is örülnék, ha megrángatna, vagy kiabálna velem.
4-es vagyok
Ha ilyen volt,nem valószinű hogy fog változni,de megpróbálni meg lehet.
Üljetek le,kettesben nyugiban,és mondd el neki mi bajod.Meg fog sértődni,duzzogni fog mint egy kisgyerek,te dühöngeni fogsz magadban hogy ez is ferlesleges volt.Aztán ha kihsiztizte magát,leültök megint,és ismét beszélgetés,hogy erre rámegy a házasságotok,próbáljátok meg milyen amikor te nőként ő féerfiként viselkedik.
elhiszem hogy nem vagy törékeny bújós kisica,én sem vagyok.De el kell tudni kicsit játszani,had legyen ő a férfi,had érezd magad nőnek.Hidd el,nem az lesz az első gondolatod,hogy deez önmagunk becsapása.Hanem hogy dejó,végre önálló magabiztos FÉRFI,aki mellett lehetek nő.
Kis idő után már nem kell megjátszani,változol te is.
(és nem szabad leoltani,hogy te szerencsétlen,még a villanykörtét se tudod kicserélni,na menj arrébb,majd én)
"édesanyja egy hárpia, katona, mindent irányít, senkinek egy szava nincs mellette, ő 30 éves koráig ebben élt"
Már itt megbuktál párválasztásból ... :-P Mit vártál ilyen előzmények után?
Nem a ferjed papucssagaval van gond, hanem a te erkolcseiddel.
Felre akarsz menni es mar keresed elore az indokot. A parod meg addig viselkedik veled felesegkent, amig az vagy. Abba a huseg erosen beletartozik. Ha meg felesegkent masnak dugod oda a cicuskadat, azzal aztan sokat megoldasz... Pont a ferjed enkepet erosited vele. Onbizalmat adsz neki. Segited joban, rosszban. Vagy te ezeknel a szavaknal csuriba raktad a kezed?
Ha már 30 éves koráig otthon élt anyucival, az is elég sokat elmond ismeretlenül is :-P
#17: Ezt magának köszönheti a férj ... itt ő a hibás. Egy nőt nem csak megszerezni kell, meg is kell tudni tartani ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!