Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom van, de egy buli alkalmával elcsattant egy nyelves csók egy lánnyal. Lány vagyok én is. Ez nálatok pasik, már megcsalásnak számít?
Te figyelj kérdező, nem egyértelmű a kérdésed!!!
Számomra egyből az volt, de a válaszokból sejthető, hogy nagyon nem mindenkinek! Először azt hittem én értem félre, de aztán kiderült hogy mégsem! A 13-as válaszoló például érti a kérdésedet, de a 12-esnek, a 4-esnek és főleg a 10-esnek fogalma sincs mire válaszolt! (Igaz egy kicsit tényleg rosszul fogalmaztad a kérdésedet, na de ennyire????)
Szóval:
A válaszom pedig az, hogy megcsalás, nemtől függetlenül! Az hogy melyik pasi bocsájt meg ezért, és melyik nem az egy más tészta! De ez testiség, sőt szex, amit nem a pároddal hajtottál végre! Szerinted a tényállás nem egyértelmű? Ja ebből adódóan az is kiderült, hogy akik jól értették a kérdést, azok sem a lényegre szorítkoztak!
Amúgy az első három válasz a legbrutálisabb!
Apropó 8-as (20:32), ez mi:
"Ha a párod testi vonzalom miatt van veled akkor nem fogja zavarni, mert nem pasival voltál. Lásd féltékenység. Ha nőre nem féltékeny akkor férfira se kellene"
?????????
Egy szót sem értek ebből, de szerintem senki sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!