Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom van, de egy buli alkalmá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom van, de egy buli alkalmával elcsattant egy nyelves csók egy lánnyal. Lány vagyok én is. Ez nálatok pasik, már megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés
2013. jan. 31. 20:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem nem szakító ok egy csók, de közel van hozzá... az mindegy, hogy milyen neművel történt.
2013. jan. 31. 22:00
 12/17 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok az ilyennel, ha smárolt másik lánnyal,akkor nem dobnám ki viszont ha ennyire "jó volt neki", akkor szexeljünk hármasban. :D
2013. febr. 1. 00:19
 13/17 anonim ***** válasza:
miért csókoltad meg azt a lányt?
2013. febr. 1. 00:21
 14/17 Joe Makepeace ***** válasza:

Te figyelj kérdező, nem egyértelmű a kérdésed!!!

Számomra egyből az volt, de a válaszokból sejthető, hogy nagyon nem mindenkinek! Először azt hittem én értem félre, de aztán kiderült hogy mégsem! A 13-as válaszoló például érti a kérdésedet, de a 12-esnek, a 4-esnek és főleg a 10-esnek fogalma sincs mire válaszolt! (Igaz egy kicsit tényleg rosszul fogalmaztad a kérdésedet, na de ennyire????)

Szóval:

A válaszom pedig az, hogy megcsalás, nemtől függetlenül! Az hogy melyik pasi bocsájt meg ezért, és melyik nem az egy más tészta! De ez testiség, sőt szex, amit nem a pároddal hajtottál végre! Szerinted a tényállás nem egyértelmű? Ja ebből adódóan az is kiderült, hogy akik jól értették a kérdést, azok sem a lényegre szorítkoztak!

Amúgy az első három válasz a legbrutálisabb!

2013. febr. 1. 01:37
 15/17 Joe Makepeace ***** válasza:

Apropó 8-as (20:32), ez mi:

"Ha a párod testi vonzalom miatt van veled akkor nem fogja zavarni, mert nem pasival voltál. Lásd féltékenység. Ha nőre nem féltékeny akkor férfira se kellene"

?????????

Egy szót sem értek ebből, de szerintem senki sem!

2013. febr. 1. 01:41
 16/17 anonim válasza:
Jézusom dehogy is.Barátom előtt nekem is volt ilyen és röhögött.
2013. febr. 1. 01:43
 17/17 anonim ***** válasza:
hogyne számítana, még a férfiasságomban is megaláz! hogy juthat eszedbe, hogy ez nem megcsalás? dobnálak úgy,hogy a lábad nem érné a földet...
2013. febr. 1. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!