Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még esélyem ezek után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még esélyem ezek után?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok és van sulimban egy 16 éves lány aki nagyon tetszik. Az a helyzet, hogy nem mertem leszólítani élőben, mivel kevés az önbizalmam. Ezután megpróbáltama facebookot, de ott nem jelölt vissza mivan nem hiszem hogy gyakran használja. Aztán írtam neki egy levelet is, hogy beszélhetnénk valamikor, erre se válaszolt. Ez alapján arra következtetek, hogy nem tetszem neki. Pedig nem vagyok csúnya gyerek mások lányok szerint. Eddigi barátnőim mind nagyon szépek voltak. Hanyagoljam a lányt vagy még próbálkozzak?
2013. jan. 31. 18:35
 1/3 anonim ***** válasza:
ami nekem nem tetszik hogy randiztok a neten utána meg nekem sirtok h nem vágjátok mi a szerelem
2013. jan. 31. 18:38
 2/3 anonim ***** válasza:
lehet hogy csak gondolkodik rajta
2013. jan. 31. 19:12
 3/3 anonim válasza:
Ha akarsz tőle valamit, igenis gyűjts össze annyi önbizalmat, hogy megszólítsd valamilyen ürüggyel! Hagyjuk már a facebookot, komolyan... Azon túl is van élet. Sokkal jobb (és romantikusabb) élőben összejönni valakivel, mint a facebookon keresztül... :P
2013. jan. 31. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!