Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Mit értetek azon, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit értetek azon, hogy féltek egy lánytol?

Figyelt kérdés
Nemvolt még barátom, nem kezdeményezek fiúknál, pár haverom van, egyébként inkább lányokkal barátkozom. Buliba eljárok, de oda is csak szolidan öltözködöm. Sok fiú leszólít, de mindenki mondja, hogy félnek tőlem. Most akkor ez mi? 16/L
2013. jan. 31. 14:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Fiúk!

Ez számomra is érdekes kérdés. Hogy lehetne ezen változtatni? Pl. hogy le merjenek szólítani és igenis azt gondolják, hogy márpedig én elég dögös vagyok nekik és elég okos?

24L

2013. jan. 31. 14:53
 12/23 anonim ***** válasza:

ma 14:53

Mondjuk mikor visszautasítottak a suliban, utána a szünetben a barátnőivel rajtam röhögtek, na az nem sokat segített az önbizalmamon.

2013. jan. 31. 14:55
 13/23 A kérdező kommentje:
De én nem mondok el ilyen dolgokat barátnőimnek, röhögni sem szoktunk nagyon, csak ha tényleg valami viccet mondanak, esetleg mosolygunk, tehát nem az a "hihihi" mindenen... buliba 2 havonta járok el, kérdezték páran, hogy mért nem sűrübben, buliba nem iszom...., de viszont stréber sem vagyok... és csak normális válaszokat szeretnék kapni, a mai világban elég furcsák a fiúk és lányok. el sem tudom képzelni magam, hogy én kezdeményezek...
2013. jan. 31. 15:01
 14/23 anonim ***** válasza:

A kérdező még fiatal, valószínűleg a fiúk úgyszintén, akik megijednek tőle (bar nem értem egy nő mitől lehet ijesztő), viszont te mar gondolom nem kamaszokkal kezdesz.

Soha nem próbálkoznak be nálad, vagy csak nem olyanok, akik neked is bejönnének?

2013. jan. 31. 15:19
 15/23 anonim ***** válasza:

15:01

"el sem tudom képzelni magam, hogy én kezdeményezek..."

Ha a lányok dolga volna a kezdeményezés, és azon kéne gondolkodniuk miközben mennek a pasihoz, hogy vajon ha leszólítom akkor visszautasít-e, mennyire lesz ciki, vajon nem értettem-e félre azt a múltkori mosolyt, testbeszédet, akkor megtudná, hogy sok pasi miért nem mer kezdeményezni. De igazából el sem kellene neked ezt magyarázni, mert mint írtad, el sem tudod magad képzelni kezdeményzőként.

2013. jan. 31. 15:33
 16/23 anonim ***** válasza:

"el sem tudom képzelni magam, hogy én kezdeményezek..."

pedig igazán beleképzelhetnéd magad a másik helyébe :D

2013. jan. 31. 15:37
 17/23 anonim ***** válasza:
#9 a kettes pontod f‌aszság
2013. jan. 31. 15:37
 18/23 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok.

A kedves kérdezőnek üzenném (mondjuk ki másnak), hogy te is könnyíthetsz a pasi dolgán. Pl ha úgy gondolod, hogy lenne rá esély hogy téged leszólítson, akkor küldj felé jeleket, és teremts neki optimálisabb helyzetet. Mondjuk az amúgy is félénk pasi elhatározza hogy megszólít, akkor azt hamarabb meg fogja tenni ha egyedül vagy, és nem 4 barátnőddel összeverődve.

2013. jan. 31. 15:39
 19/23 anonim ***** válasza:
14-es: Pontosan. Nem olyanok próbálkoznak, akik nekem is bejönnének, pedig egyáltalán nem teszem magasra a mércét, mert nem kifejezetten a sportos mácsó fiúk jönnek be, sokkal inkább a macisak, vagy lazábbak, ám de okosak és intelligensek. Bár nagyon kevés ilyen van. :(
2013. jan. 31. 15:57
 20/23 A kérdező kommentje:
Olyanok nem próbálkoznak, akik nekem tetszenek. és nem is az, hogy ijesztő, hanem már kaptam olyan visszajelzést, hogy miért nem én szólitom le. Facebookon irnak, ha látnak köszönni sem köszönnek. A kisugárzásom nem rossz szerintem, van humorérzékem, és nem az hogy egyeltalán nem nevetek, de nem visítok! a baromságokon pedig, amik nem viccesek nem tudok nevetni...:')
2013. jan. 31. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!