Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit értetek azon, hogy féltek egy lánytol?
Fiúk!
Ez számomra is érdekes kérdés. Hogy lehetne ezen változtatni? Pl. hogy le merjenek szólítani és igenis azt gondolják, hogy márpedig én elég dögös vagyok nekik és elég okos?
24L
ma 14:53
Mondjuk mikor visszautasítottak a suliban, utána a szünetben a barátnőivel rajtam röhögtek, na az nem sokat segített az önbizalmamon.
A kérdező még fiatal, valószínűleg a fiúk úgyszintén, akik megijednek tőle (bar nem értem egy nő mitől lehet ijesztő), viszont te mar gondolom nem kamaszokkal kezdesz.
Soha nem próbálkoznak be nálad, vagy csak nem olyanok, akik neked is bejönnének?
15:01
"el sem tudom képzelni magam, hogy én kezdeményezek..."
Ha a lányok dolga volna a kezdeményezés, és azon kéne gondolkodniuk miközben mennek a pasihoz, hogy vajon ha leszólítom akkor visszautasít-e, mennyire lesz ciki, vajon nem értettem-e félre azt a múltkori mosolyt, testbeszédet, akkor megtudná, hogy sok pasi miért nem mer kezdeményezni. De igazából el sem kellene neked ezt magyarázni, mert mint írtad, el sem tudod magad képzelni kezdeményzőként.
"el sem tudom képzelni magam, hogy én kezdeményezek..."
pedig igazán beleképzelhetnéd magad a másik helyébe :D
15-ös vagyok.
A kedves kérdezőnek üzenném (mondjuk ki másnak), hogy te is könnyíthetsz a pasi dolgán. Pl ha úgy gondolod, hogy lenne rá esély hogy téged leszólítson, akkor küldj felé jeleket, és teremts neki optimálisabb helyzetet. Mondjuk az amúgy is félénk pasi elhatározza hogy megszólít, akkor azt hamarabb meg fogja tenni ha egyedül vagy, és nem 4 barátnőddel összeverődve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!