Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta, hogy őt más lányok is fel tudnák izgatni. Ti mit csinálnátok?
Mostanában alig bókol, én meg már magam alatt vagyok, gondoltam az lesz a válasza, hogy rajtam kívül senki sem tudná felizgatni..
Erre ezt válaszolta. Aztán pár perccel később hozzátette, hogyha hagyná..
De ez nekem már csak ilyen mentegetőzésnek tűnt, mert elküldtem a p*csába..
Amíg kapcsolatban vagyok, engem senki más nem tud felizgatni.. Most mit csináljak, ha ezt mondta? Féltékeny típus vagyok, most akkor ezen fogok kattogni, hogy vajon ki és mivel izgatja fel vajon..
Hol lakik a barátod?
Mert, ha ilyennek a lehetősége felmerül, hogy haza ér és egy meztelen nő várja, akkor talán meglátogatnám... :D
Ésszerű felvetés, mit ne mondjak :D
Az egyik fiú haverom egyszer hazaért és ott várta egy meztelen nő. Az egyik haverja szervezte be, ő semmit se tudott róla, ráadásul barátnője volt mégis megdugta.
Ezek után én bármit el tudok képzelni.
Kérdező!
Én nő vagyok, de ez a hiszti már engem is irritál.
Szánalmas és kiábrándító.
Én nő vagyok, de ez nagyon gáz...
Pedig a korosztályunk is hasonló (21) vagyok, de nem élek álomvilágba, tudom, hogy van szeme a pasimnak, ezért sose kérdeznék tőle ekkora baromságot. Minek, hogy kínozzam magam? "Ha ott lenne az ágyon egy meztelen nő"..Teljesen életszerű! Sőt lehet holnap egy csapat szupermodell fogja megtámadni! De ő persze ellenállni fog, és nem lesz erekciója, mert az csak és kizárólag rád van..Ahelyett, hogy ilyen hárpia vagy, növeszd meg az önbizalmad, próbálj minél jobb nő lenni és főleg ne fáraszd a pasid ilyen baromságokkal, mert a pasik sírva menekülnek az ilyen rinyap*csáktól! A következő az lesz, ha ránéz az utcán valakire, kinyomod a szemét? Anyám borogass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!