Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párotok leszidná a szüleiteket és ti nem értenétek egyet vele akkor mit csinálnátok a párotokkal?

Figyelt kérdés
2013. jan. 21. 12:56
 1/10 Robi.88. ***** válasza:
Ebből nem jöhetsz ki jól, mert két tűz között állsz és mindenkinek nem lehet megfelelni. Gondold át h tényleg igaza volt-e v sem.
2013. jan. 21. 13:03
 2/10 anonim ***** válasza:
íjj, ilyesmit már nekem is át kellett élnem, de ők konkrétan veszekedtek, és nem is értem a párom miért foglalkozott anyámmal, mert velem kellett volna és amikor mondtam h hagyják abba, akkor se velem foglalkoztak. Szóval szerintem semmit nem tehetsz, és valószínü, h a párod nem tisztel Téged, se a családodat, meg az otthonodat se, már ha nálatok történt ez.
2013. jan. 21. 13:04
 3/10 Robi.88. ***** válasza:
attól még tisztelheti mert nézeteltérés volt és az embernek vmikor ki kell nyilvanitania a véleményét persze nem mindegy miylen hangnemben és formaban...
2013. jan. 21. 13:05
 4/10 anonim ***** válasza:
hát "leszídni" nem finoman szokták az embert..
2013. jan. 21. 13:08
 5/10 Robi.88. ***** válasza:
Igazabol nem ismerjuk a sztorit csak par dolgot amit az egyik fél allit és kore képzelunk egy szituaciot. Lehet a kérdezo parja teljesen mashogy fogalmazta volna meg a torténetet.
2013. jan. 21. 13:10
 6/10 anonim ***** válasza:

Hát igen, ez a helyzet elég cinkes.

Ha tudom, hogy a szüleimnek volt igaza, akkor megpróbálnám meggyőzni a páromat (amiből 99%, hogy veszekedés alakul ki), de azért a szüleimet tisztelem annyira, hogy kiálljak értük. Persze a páromat is tisztelem, szóval ha neki lenne igaza, akkor a szüleimet próbálnám meggyőzni.

2013. jan. 21. 13:13
 7/10 anonim ***** válasza:
lehet. És remélem így is volt, mert amit én átéltem.. Na azt nem kívánnám senkinek.
2013. jan. 21. 13:15
 8/10 Robi.88. ***** válasza:
Amugy meg tok mindegy ki mellett allsz ki, mindenképpen megszivod, ha meg nem állsz ki senki mellett akkor meg azért szivod meg...
2013. jan. 21. 13:15
 9/10 anonim ***** válasza:
A szüleimet csak ne szidja senki! Természetesen kiállnék a szüleim mellett.Ők a legfontosabbak nekem.
2013. jan. 21. 13:49
 10/10 Robi.88. ***** válasza:
És ha a szuleidnek egyaltalan nincs igaza, akkor is kiállsz mellettuk?
2013. jan. 21. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!