Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így jobb lesz neki? (Csak az Ő boldogsága számít)
Életem legjobb párkapcsolatában vagyok most jelenleg, de kénytelen vagyok ezt a döntést meghozni. El kell, hoyg hagyjam őt... nem tudom magam elfogadni, gyűlölöm magam,amennyire ezt el tudjátok képzelni. Egy párkapcsolathoz először magmat kell elfogadni, hoyg egyáltalán bízni tudjak benne, de nem megy...annyi szép lány járkál az utcán..velük biztos jobban járna. Tudom, nem a külső a lényeg, de azok magabiztosak, nem ugy mint én, elfogadják magukat. Csak őt teszem tönkre, ha állandóan a szemére hányom, hogy ha megnéz valakit, vagy azt mondom neki, mással jobban járna. Én nagyon szeretem őt, nem akarom tönkre tenni az életét, azzal h. velem van. Bár ő szeret engem, nagyon is, de mégsem érzem azt, hogy velem lehetne a legboldogabb, de ő igy gondolja. Szeretném, ha boldog lenne, amennyire csak lehet. Csak az ő boldogsága a fontos a számomra.
Csak azt szeretném tudni, mit gondoltok, igy jobb lesz neki? Lehet fájni fog a szakítás, de majd idővel talál egy nagyon szép , magabiztos, önmagát elfogadó lányt, aki boldoggá teheti..
Köszönöm, hogy végigolvastad.
Miért hiszed azt h te döntöd el h tetszel-e valakinek vagy nem? hmm? Vagy a másik, ha van egy ember, az aki neked többet számít mindenkinél, aki téged elfogad olyannak amilyen vagy, és szeret akkor minek vagy önbizalomhiányod? Ennek kéne adnia a legnagyobb önbizalmat, h igen, ő engem szeret és nem hagy el más lányokért. Ne sajnáltasd magadat, mert ez szánalmas. Ha elhagyod, és esetleg tényleg talál magának másik lányt, akkor ne bőgjél, mert az a legszarabb amikor mással látod a szerelmedet. Térj már észhez, tiszta lökött vagy. Elég már az önsajnálatból meg a mártírkodásból, az életben lehet ez az egyetlen esélyed a boldogságra.
Ja és ha továbbra is ilyen hülyén állsz a dolgokhoz, valóban nem vagy méltó hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!