Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Így jobb lesz neki? (Csak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így jobb lesz neki? (Csak az Ő boldogsága számít)

Figyelt kérdés

Életem legjobb párkapcsolatában vagyok most jelenleg, de kénytelen vagyok ezt a döntést meghozni. El kell, hoyg hagyjam őt... nem tudom magam elfogadni, gyűlölöm magam,amennyire ezt el tudjátok képzelni. Egy párkapcsolathoz először magmat kell elfogadni, hoyg egyáltalán bízni tudjak benne, de nem megy...annyi szép lány járkál az utcán..velük biztos jobban járna. Tudom, nem a külső a lényeg, de azok magabiztosak, nem ugy mint én, elfogadják magukat. Csak őt teszem tönkre, ha állandóan a szemére hányom, hogy ha megnéz valakit, vagy azt mondom neki, mással jobban járna. Én nagyon szeretem őt, nem akarom tönkre tenni az életét, azzal h. velem van. Bár ő szeret engem, nagyon is, de mégsem érzem azt, hogy velem lehetne a legboldogabb, de ő igy gondolja. Szeretném, ha boldog lenne, amennyire csak lehet. Csak az ő boldogsága a fontos a számomra.

Csak azt szeretném tudni, mit gondoltok, igy jobb lesz neki? Lehet fájni fog a szakítás, de majd idővel talál egy nagyon szép , magabiztos, önmagát elfogadó lányt, aki boldoggá teheti..

Köszönöm, hogy végigolvastad.

2009. szept. 2. 20:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
Az ember maga tudja a legjobban, hogy mi teszi boldoggá, ne akard ezt mások helyett eldönteni.
2009. szept. 2. 20:45
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

jaj ne gondolj így magadra. ez olyannak tűnt mintha öngyilkos akarnál lenni.

ha a párod azt mondja hogy szeret és komolyan is gondolja akkor nincs min idegeskedned. a lányokat meg nézze meg, arra van a szeme; tudod hűséget fogadnak, nem vakságot.

18/l

2009. szept. 2. 20:46
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Hmmm... ha lehetek őszinte, te eléggé hülye vagy :)

NEM VELED lenne, ha NEM TE kellenél neki. Én is igy éreztem a kapcsolatom elején. A páromnak előttem elég sok kapcsolata volt, egy hosszú (5 éves) és utána sok sok rövid (1-2 hét, 1-2 hónap) aztán találkoztunk. Ő nagyon helyes, kigyúrt, izmos, jó alakú, szép arcú... én meg "pufi" vagyok. ÉS MÉGIS velem van 2 éve már! :)

Hidd el nekem, hogyha szakitasz vele, nem hagyja majd annyiban! Elhiszed? Miért érzed magad mellette igy? Nem dicsér eleget? Nem biztosit afelől, hogy csak te vagy neki az igazi?? Ha nem akkor megértem, de ha igen??? És ha megnéz más lányokat?? Hűséget fogadott, nem vakságot. ;)

Hidd el, nem kell ezt a lépést megtenned.

Tegyétek egymást boldoggá.

Te szereted őt. Ő szeret téged... mi itt a probléma?? :)

Ne dobd el magadtól a boldogságot, igérd meg!!! :)

L/22

2009. szept. 2. 20:50
 4/14 anonim ***** válasza:
69%
Abban igazad van, hogy egy ilyen hangulatú ember, aki önbizalomhiánya miatt egyfolytában biztatásra, megerősítésre , gyámolításra szorul, egy idő után terhes lehet,meg visszafele rántja az embert. És kiül az arcára, ha utálja magát. A mártírkodást pedig ált. utálják az emberek. Változtass ezen, és nem úgy teréz anyát csinálva, lemondasz az életben minden jóról, mert akkor tuti egyedül maradsz.. merd magadba meglátni és hangsúlyozni a szépet, és megérteni,hogy igenis, te is jó nő vagy, sőt jobb vagy valakinél...
2009. szept. 2. 20:51
 5/14 anonim ***** válasza:
71%
ne hisztizz...hp
2009. szept. 2. 20:51
 6/14 A kérdező kommentje:
Dicsér ő sokat, de én nem hiszek neki, mivel nem tudom elfogadni magam. Nem hiszem, hogy méltó vagyok arra, hogy ő velem legyen, és hogy szeressen.
2009. szept. 2. 20:53
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

ne is gondolj semmi ilyesmire, hogy ott hagyod, akkor talán jobb lesz neki.

ne helyette dönts hogy mi teszi őt boldoggá, azért van veled mert szeret téged

ne nélküle akarj megbékélni magaddal, hanem úgy hogy vele vagy

és ne is azzal foglalkozz, hogy mások mit látnak benned, azért van veled mert úgy tetszel neki ahogy vagy.

az meg hogy azt mondod hogy vannak szebb lányok is...

kinek mi a szép

ha nem lenne veled boldog, gondolom nem lenne veled, de veled van és boldog is

26/f

2009. szept. 2. 21:00
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem pont ezért hagyott el egyszer egy lány. Nem mondta ki, de evidens volt. Kérlek, tégy meg egy szívességet: ne hagyd el azt, akit szeretsz. Ökölbe szorult a kezem, miközben ezt olvastam. Térj észhez, de nagyon gyorsan.
2009. szept. 2. 21:01
 9/14 anonim ***** válasza:
a te szempontodból nézve teljesen mindegy, hogy mit csinálsz, mert sehogy sem lesz jó. de mivel soraidból kitűnik, hogy szeretsz szenvedni, akkor neked mégis jó, ha nem jó.
2009. szept. 2. 21:02
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

ha méltónak hiszed magad rá, ha nem

veled van tehát ő úgy érzi hogy megérdemled, és ez számít csak!

21:00 voltam

2009. szept. 2. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!