Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha kiderülne hogy a párod egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kiderülne hogy a párod egy idegen világból jött (földönkívüli), akkor folytatnád vele a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
2013. jan. 31. 04:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
és ha kiderülne, hogy párod a Terminátor, és hímvessző helyett töltőcsatlakozója van, járnál vele?
2013. jan. 31. 10:15
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez attol függ, hogyan szerzek erröl tudomast.

Mert, ha csak elmondja nagyon minimalis az eselye, hogy elhiszem neki.

De, ha mutat valami tök allat kütyüt vagy leleplezi külsejet, akkor miert is ne (felteve, meg mindig allatian szexi!). Meg vizumot is probalnek neki intezni ;)

2013. jan. 31. 10:31
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Star Treket néztél, vagy mi az ég? :D
2013. jan. 31. 10:38
 14/18 anonim ***** válasza:
2013. jan. 31. 11:52
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha ő lenne a 8. utas a benzinkutas,akkor az lehet,hogy kizáró ok lenne nálam.:D
2013. jan. 31. 11:59
 16/18 anonim ***** válasza:

nekem ugyan férjem van de simán együtt maradnék vele:) ha lenne különleges képessége kérném hogy ha tud adjon nekem is:)

26/N

2013. jan. 31. 20:29
 17/18 anonim válasza:

Hello

Olvastam a kommentedet és ott azt írtad hogy a jövőből jöttél?!

Akkor le ellenőrznélek hogy tényleg igaz e vagy csak hazudol?!?!

Mikor lesz legközelebb világháború mi lesz a következménye és milyen dolgok derülnek ki vagyis mi miatt tör ki a háború?

Akkor gondolom tudol néhány olyan dolgokat amit a mia emberek még nem tudnak: milyen színű a Mars felszíne? Mit dolgoznak rajta és mikor hagyták abba?!

Hány fajuk van a földönkívülieknek?

Gondolom ennyi kérdés elég lesz?!?!

Üdvözlettel :

Lajos a NASA tanácsadója

2015. ápr. 18. 02:55
 18/18 anonim ***** válasza:
Én még pont hogy örülnék neki :D
2018. márc. 18. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!