Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mit jelent egy pasi szájából: "Nem akarom, h azért legyél velem, mert nincs más"?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdem, mert nem tudok ezen a férfin kiigazodni :S
Köszi a válaszokat!
2013. jan. 30. 20:59
1/11 anonim válasza:
Azt jelenti hogy " te nem akarsz velem lenni, most is csak azért, mert éppen nincs más rajtam kívül, aki udvarolna neked, vagy neked tetszene"
2/11 anonim válasza:
nem azt akarja ,hogy azért legyél vele ,mert vele is beéred ,hanem azért legyél vele ,mert szereted.
3/11 anonim válasza:
Teljesen egyszerű: ne azért legyél vele, mert épp nincs más.
4/11 anonim válasza:
Ha nincs ló, jó a szamár is mondás. Úgy gondolja, hogy csak azért vagy vele, mert nem találtál mást, de majd ha jön egy jobb, akkor lepattintod.
5/11 anonim válasza:
Azt gondolja, hogy van vaaki a múltadban aki miatt nem tudod önmagadat adni.
Ha igaza van, akkor köszönd meg neki,az eddigieket.
Ha nincs igaza akkor világositsd fel, hogy ez tévedés, és rosszúl gondolja.
6/11 anonim válasza:
Azt szeretné, ha őszinték lennének az érzéseid iránta és nem koptatnád le, ha egy másik csávó csapná a szelet.
7/11 anonim válasza:
6
ez nem ezt jelenti mint amit te gondolsz.
8/11 anonim válasza:
Mert k*vára látja rajtad, hogy kb a lelkesedésed nem túl nagy hogy úgy mondjam amikor vele vagy. Ha én ezt látom(és sajnos most én is ezt látom :( ) hidd el én is inkább ezt mondanám.
9/11 anonim válasza:
8
Miért próbáltok lélekbúvárt játszani? Egy ember lehet olyan zárkozott, hogy azt sem tudják róla évekig hogy kicsoda.És össze vissza találgatnak, teóriákat gyártanak,hibáznak, ahelyett, hogy egyenesen a másik embert megkérdeznék..
10/11 anonim válasza:
10
Erre te beszólsz nekem:XDDDDDDDDDD
Na mars aludni:XDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!