Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez most mit jelent egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mit jelent egy pasi szájából: "Nem akarom, h azért legyél velem, mert nincs más"?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdem, mert nem tudok ezen a férfin kiigazodni :S

Köszi a válaszokat!

2013. jan. 30. 20:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Azt jelenti hogy " te nem akarsz velem lenni, most is csak azért, mert éppen nincs más rajtam kívül, aki udvarolna neked, vagy neked tetszene"
2013. jan. 30. 21:00
 2/11 anonim ***** válasza:
nem azt akarja ,hogy azért legyél vele ,mert vele is beéred ,hanem azért legyél vele ,mert szereted.
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyszerű: ne azért legyél vele, mert épp nincs más.
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha nincs ló, jó a szamár is mondás. Úgy gondolja, hogy csak azért vagy vele, mert nem találtál mást, de majd ha jön egy jobb, akkor lepattintod.
2013. jan. 30. 21:01
 5/11 anonim ***** válasza:

Azt gondolja, hogy van vaaki a múltadban aki miatt nem tudod önmagadat adni.

Ha igaza van, akkor köszönd meg neki,az eddigieket.

Ha nincs igaza akkor világositsd fel, hogy ez tévedés, és rosszúl gondolja.

2013. jan. 30. 21:02
 6/11 anonim ***** válasza:
52%
Azt szeretné, ha őszinték lennének az érzéseid iránta és nem koptatnád le, ha egy másik csávó csapná a szelet.
2013. jan. 30. 21:02
 7/11 anonim ***** válasza:

6

ez nem ezt jelenti mint amit te gondolsz.

2013. jan. 30. 21:04
 8/11 anonim ***** válasza:
Mert k*vára látja rajtad, hogy kb a lelkesedésed nem túl nagy hogy úgy mondjam amikor vele vagy. Ha én ezt látom(és sajnos most én is ezt látom :( ) hidd el én is inkább ezt mondanám.
2013. jan. 30. 21:08
 9/11 anonim ***** válasza:

8

Miért próbáltok lélekbúvárt játszani? Egy ember lehet olyan zárkozott, hogy azt sem tudják róla évekig hogy kicsoda.És össze vissza találgatnak, teóriákat gyártanak,hibáznak, ahelyett, hogy egyenesen a másik embert megkérdeznék..

2013. jan. 30. 21:12
 10/11 anonim ***** válasza:

10

Erre te beszólsz nekem:XDDDDDDDDDD

Na mars aludni:XDDD

2013. jan. 30. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!