Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 éve vagyunk együtt. Még soha nem hívott el magához. Nálunk már volt néhányszor (nem sokszor). Mindig a városban találkozunk. Miért nem hív el magához? 19L
20 éves
Nem hiszem hogy szégyellheti, elég jó módban élnek az átlaghoz képest
Néha nálunk van
Itt Budapesten sok hely van ahova lehet menni
Egy kapcsolatban fontos a másik magánéletének megismerése. Én 3 hónapja vagyok kapcsolatban, és náluk eddig 2x voltam, és most hétvégén pedig itthon is bemutatom.Szeretném ha megismerné az életem ezen részét is. Lehet a párod szégyenli a családját vagy a környezetet ahol él, de én mindig azt tartottam , ha nem is él valaki luxusban, ha rend van akkor minden oké. Nem kell feltétlen Jóbarátok féle Monica tisztaság mániának lenni, de rendben kell tartani a házat.
Kérdezd meg tőle miért nem visz oda, mi a baja? Ha finoman rákérdezel biztos elmondja. Sok sikert!
Soha nem válaszol erre a kérdésre, mintha nem hallaná vagy nem kérdeztem volna semmifélét
Eltereli a szót másra
A szüleink ismerik egymást, együtt dolgoztak egy suliban édesanyáink
Így én is ismerem őt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!