Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 2 éve vagyunk együtt a páromma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 éve vagyunk együtt a párommal. Terhes vagyok tőle. Nem rég összevesztünk és megütött. Mit tegyek maradjak vele a baba miatt?

Figyelt kérdés

2013. jan. 30. 16:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
66%
Terhesen megütni valakit, szerinted van az a körülmény, amikor ez jogos??? Hová fajul a világ, ó istenem?
2013. jan. 30. 16:32
 12/19 anonim ***** válasza:
37%
Azt a nőt verik, akinek igénye van rá. Mondom ezt úgy, hogy volt nekem is párom aki kezet emelt rám. Utólag visszagondolva már értem miért. "kiharcoltam". Okosabb lett volna inkább szakítani. Régen rossz, ha így el tud fajulni egy kapcsolat.. A gyermek szempontjából végképp! Inkább nőljőn fel csonka családban, mint hogy két agresszív szülővel legyen megáldva...
2013. jan. 30. 16:33
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Bennem inkább az merült fel, hogy milyen anya lesz az olyan, aki a saját érdekeit képtelen megvédeni? Az ilyen nők szoktak nagyokat kussolni meg fejet homokba dugni, amikor apuka nyilvánvalóan bántalmazza a gyereket (akár szexuálisan is). Ezt kéne végiggondolni, drága kedves kérdező kisasszony.
2013. jan. 30. 16:48
 14/19 anonim ***** válasza:
A gyerek sose lehet kifogàs! olyan nincs h a gyerek miatt vele maradni.....nem tudom mivel lenne jobb a gyereknek ha majd egész gyerekkoràban azt kell néznie,hogy anyut veri apu.hogy lehetne ez kifogàs?! pegyen màr egy kis akaratod!
2013. jan. 30. 17:18
 15/19 anonim ***** válasza:

Elég nehéz szituációban vagy...

Talán én jobban átérzem ezt, mint azok, akik csak nemes egyszerűséggel azt írták, hogy hagyd el. Mivel én is terhes vagyok jelenleg, igaz az én páromnak eszébe sem jutna megütni.

Talán ha több infót írtál volna, hogy mi vezetett az összeveszéshez, jobban megértenénk a helyzetet. (Nem a megütés tényét, arra szerintem sincs mentség). Azt kell mondanom, úgy, hogy nem ismerem a helyzetet, se téged, se őt, hogy egy kicsit hibás vagy te is, 2 éve vagytok együtt, ennyi idő alatt nem ismerted ki a habitusát, vérmérsékletét? Egyébként tervezett terhesség volt? Örül neki? Ezeket mind tudni kellene, bár így vadidegenként mi ebben nem tudunk segíteni sajnos...:(

Engem is ütött már meg férfi (nem terhesen), az volt az utolsó nap, hogy együtt voltunk, elzavartam a fenébe.

De ez most más helyzet, nehéz tanácsot adni, szinte lehetetlen...

2013. jan. 30. 18:59
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem terveztük,de viszont mind a ketten nagyon örültünk neki,hisz volt már tőle egy gyerekem,de sajnos elvetéltem mert akkor is sokat veszekedtünk...
2013. jan. 30. 20:25
 17/19 anonim ***** válasza:

16

Egy gyerek nem probléma megoldó, hanem még erős stabil házasságokat is(nem olyanokat mit a tied) megrendít.

2013. jan. 30. 20:43
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is megdöbbentőnek tartom, hogy egyesek szerint van olyan, ami miatt indokolt lehet megütni egy terhes nőt, aki ráadásul az ő gyerekét várja!!! AKÁRMIT is csinált, akkor vágjon a földhöz valamit, rúgjon bele valamibe, akár kiabáljon is, aztán húzzon el otthonról lehiggadni amíg meg nem tudják beszélni, de ennél undorítóbb és szánalmasabb dolog kevés van a világon!!!! Csatlakozom ahhoz, aki azt írta, hogy abba gondolj bele, hogy mi lesz, ha a babát bántja?

Mennyi idős terhes vagy? Mert szerintem gondolkozz el azon, hogy egy ilyen ember mellé érdemes-e, szabad-e gyereket szülni. Ha nem, akkor azon, hogy fel tudod-e egyedül nevelni és az alapján dönts. Egy ember, aki ilyen undorító dolgot csinál... nah abból nem lesz később se jobb, max. ideig-óráig.

2013. jan. 30. 21:02
 19/19 anonim ***** válasza:
Terhes vagy tőle.Megütött.Ha megütött,később is meg fog.Szakíts vele minél hamarabb!
2013. márc. 9. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!