Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 éve vagyunk együtt a párommal. Terhes vagyok tőle. Nem rég összevesztünk és megütött. Mit tegyek maradjak vele a baba miatt?
Elég nehéz szituációban vagy...
Talán én jobban átérzem ezt, mint azok, akik csak nemes egyszerűséggel azt írták, hogy hagyd el. Mivel én is terhes vagyok jelenleg, igaz az én páromnak eszébe sem jutna megütni.
Talán ha több infót írtál volna, hogy mi vezetett az összeveszéshez, jobban megértenénk a helyzetet. (Nem a megütés tényét, arra szerintem sincs mentség). Azt kell mondanom, úgy, hogy nem ismerem a helyzetet, se téged, se őt, hogy egy kicsit hibás vagy te is, 2 éve vagytok együtt, ennyi idő alatt nem ismerted ki a habitusát, vérmérsékletét? Egyébként tervezett terhesség volt? Örül neki? Ezeket mind tudni kellene, bár így vadidegenként mi ebben nem tudunk segíteni sajnos...:(
Engem is ütött már meg férfi (nem terhesen), az volt az utolsó nap, hogy együtt voltunk, elzavartam a fenébe.
De ez most más helyzet, nehéz tanácsot adni, szinte lehetetlen...
16
Egy gyerek nem probléma megoldó, hanem még erős stabil házasságokat is(nem olyanokat mit a tied) megrendít.
Én is megdöbbentőnek tartom, hogy egyesek szerint van olyan, ami miatt indokolt lehet megütni egy terhes nőt, aki ráadásul az ő gyerekét várja!!! AKÁRMIT is csinált, akkor vágjon a földhöz valamit, rúgjon bele valamibe, akár kiabáljon is, aztán húzzon el otthonról lehiggadni amíg meg nem tudják beszélni, de ennél undorítóbb és szánalmasabb dolog kevés van a világon!!!! Csatlakozom ahhoz, aki azt írta, hogy abba gondolj bele, hogy mi lesz, ha a babát bántja?
Mennyi idős terhes vagy? Mert szerintem gondolkozz el azon, hogy egy ilyen ember mellé érdemes-e, szabad-e gyereket szülni. Ha nem, akkor azon, hogy fel tudod-e egyedül nevelni és az alapján dönts. Egy ember, aki ilyen undorító dolgot csinál... nah abból nem lesz később se jobb, max. ideig-óráig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!