Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom nem akar eljönni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem akar eljönni hozzám, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mikor megbeszéljük, hogy találkozunk, mindig mondom, hogy most jöjjön ő hozzánk, de akkor mérges lesz és mindig azt mondja, hogy az kizárt meg biztos hogy nem, ja meg hogy akkor inkább ne is találkozzunk. Én meg már unom, hogy mindig nekem kell lebicikliznem nagy hóban, esőben.

Megkérdeztem, hogy miért mondja ezt, és azt mondta, hogy mert érzi h a szüleim nem szeretik, meg hogy hazugságokat találnak ki róla...de ez hülyeség. Azt is mondja sokszor, hogy itt mindig olyan feszült a hangulat, nem úgy, mint náluk.

Pedig nem is a szüleimmel kellene beszélgetni, hanem velem. Úgyis a szombámba lennénk ketten, nem tudom mit van úgy oda.

2éve vagyunk együtt, eddig nagy nehezen mindig eljött, de most már egyre inkább úgy érzem, hogy a falnak beszélek. Nekem ez olyan rosszul esik. 19/L

2013. jan. 30. 13:09
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
10-es, pontosan ezt fogom tenni :) már ezt ma elterveztem
2013. jan. 30. 13:30
 12/16 anonim ***** válasza:
De tarts is ki!
2013. jan. 30. 13:30
 13/16 A kérdező kommentje:
Ki fogok, már csináltam ezt bele, akkor nagy nehezen eljött. Csak mikor ezt csinálom és úgy jön, akkor olyan hülyén viselkedik, nem szól semmit, mindenen berág
2013. jan. 30. 13:43
 14/16 A kérdező kommentje:
*vele
2013. jan. 30. 13:43
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez a kapcsolat nem egyenrangú és nem kölcsönös. Miért vagy egyáltalán egy ilyennel? Félsz, hogy nem találsz mást?
2013. jan. 30. 14:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát,2 éve vagytok együtt az hosszú idő,de akkor is,szeret ő tényleg? Ha így lenne nem nyavalyogna ilyenen...
2013. febr. 9. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!