Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek illik?
1 hónapja vagyok együtt a barátommal, hétvégén találkozunk és elhívott hozzájuk!Illik vmit vinni a szüleinek? Most ne úgy képzeljétek el, hogy családi ebéd és közben bemutat a szüleinek, hanem náluk találkozunk és mivel a szülei is otthon lesznek, így sor kerül arra hogy bemutat. Én nem tulajdonítok neki nagyobb jelentőséget!
Azt sem akarom hogy az jöjjön le, hogy "be akarok vágódni" ezzel!
Nálatok hogy volt ez?
25/n
Semmi extra! Bemutatkozol,örülnek neked ,kész!
Virág, csoki, bor, nem kell,végül is te vagy a nő!
Hát nem tudom , hogy illik e, de én vittem bemutatkozáshoz.. lehet , hogy nem kéne, de egy üveg minőségibb bor és egy rafaello nem vágott a földhöz :)
Szerintem egyáltalán nem baj a kedveskedés.
Utána volt rá kb. egy hónapra családi ebéd is, akkor pedig készítettem süteményt és azt vittem el. :)
Szerintem akkor illene, ha ebédre hívnának.
Mondjuk én ehhez annyira nem értek, mert a barátoméknál sokszor voltam, mielőtt még összejöttünk, amikor csak ismerkedtünk, sőt, voltam vele meg a szüleivel együtt például koncerten is addigra, stb... szóval én akkor adtam először ajándékot, amikor volt valami ünnep.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!