Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő után jegyezzem el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után jegyezzem el?

Figyelt kérdés
Mennyi idő járás után jegyezzem el a barátnőmet, 16 évesen már lehet, ha akkor már majdnem másfél éve leszünk együtt? (de nem akarom elkiabálni..)
2009. szept. 2. 17:12
 1/8 anonim ***** válasza:

Sztem még nagyon fiatalok vagytok ehhez:)

Én azt javaslom,hogy adj neki egy ezüst gyűrűt,ez legyen a szerelem jelképe...amolyan összetartozás:)De neked is legyen

2009. szept. 2. 17:14
 2/8 anonim ***** válasza:
hány éves a bnőd?
2009. szept. 2. 17:14
 3/8 anonim ***** válasza:

Én szerintem várd meg míg elvégzed a sulit és ha addig eggyütt lesztek akkor nyugodtan eljegyezheted:D

SOK SIKERT!!!!

2009. szept. 2. 17:30
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem még egy picit korai, én most leszek 18 éves, barátnőm egy pár nappal rá 16, amikor ő lesz 18, akkor fogom majd eljegyezni (ha még együtt leszünk). Másfél éve járunk.

Az eljegyzésnek nincsen ilyen "korhatára", de ha szeret, veled marad, amíg hivatalosan is felnőtt nem lesz.

2009. szept. 2. 17:52
 5/8 anonim ***** válasza:

utolso hozzászóló:

még a te eljegyzésed is korai.

100% hogy ezek a tini kapcsolatok mind szétmennek a mai világban. Élvezzétek minden percét, de ne kössétek le ilyenkor még magatokat

2009. szept. 2. 19:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Még több mint 2 év, amig ő 18 lesz, azért írtam, hogy "ha még együtt leszünk akkor"
2009. szept. 2. 19:34
 7/8 anonim válasza:
Én a helyedbe még vagy 20-22 éves koromig várnék.Lehet h ha elis jegyzed nem maradtok együtt,vagy amiért már eljegyezted és netalántán szakítani akarna veled lehet h nem mer mert fél h nagyon megbántana
2009. szept. 3. 18:40
 8/8 anonim válasza:

19:33 ez nem így van! én is 16 voltam, mikor összejöttem párommal, ráadásul úgy, hogy mindketten úgy indultunk neki, hogy 1-2 hétig elleszünk a másikkal. Ez már több mint hat éve volt és most 1 év jegyben járás után nyár elején összeházasodtunk.

Bár kérdező, te még tényleg túl fiatal vagy. Várja, amíg mindketten nagykorúak lesztek, és ha addig bírjátok, akkor hajrá!

2009. szept. 3. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!