Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya, gebe és túl magas lányként nem kellek egy fiúnak sem! Hogyan fogadjam el, hogy örök magányra vagyok ítélve?
Soha az életben egyetlen fiú sem volt még, aki bepróbálkozott volna nálam, de olyanról sem tudok, akinek egyáltalán bejöttem volna. Sajnos középsuliban is sokat csúfoltak a kinézetem miatt. Eljárok a barátnőimmel szórakozóhelyekre, hiába, még akivel kissé bátrabban én kezdeményeztem ismerkedést, az is elhajtott :( Többször hallottam magamról vissza, hogy bányarém vagyok, és úgyse kellek senkinek :(( Társkereső dettó :(
Pedig amúgy értelmes embernek tartom magam, nemsoká kezemben az első diploma, amit munka mellett csinálok, szeretek olvasni és koncertekre, programokra járni. De ez senkit nem érdekel, mert nemhogy a jóképű, de még a csúnya fiúk is a szép lányokra hajtanak, engem maximum amolyan maradéknak vagy még annak sem tartanak. Nyávognak, amiért nem kellenek a plázacicáknak, de egy szerető, kedves barátnő meg nem kell nekik, mert nem 90-60-91-es bombázó :(
Ne haragudj, de már abból is látszik, hogy nem ezt akartad kérdezni, hogy a szerelem, szex kategóriába sorolod. Ez a kérdés konkrétan az életmód kategóriába való már bocs.
Vagy most azt szeretnéd, ha mi cáfolnánk meg minden egyes sületlenséget, amit állítasz?
Mondd el, hogy mit szeretnél hallani! Ha nem akkor csak azt tudom mondani, hogy nem létezik, hogy nem találsz párt, illetőleg nem látod az ok-okozat összefügéseket.
Nem azért nincs párod, mert csúnya gebe vagy (amit így látatlanban nem tudok megerősíteni), hanem mert azt hiszed, hogy ilyen vagy.
Nem az igényei magasak, hanem az önbizalma kevés!
A férfiak nem szeretik az olyan nőket akinek nincs önbizalma! Szóval kedves kérdező, kezdj el gyűjteni. Nem tetszik a külsőd? Kezdd el javítani. Meglátod milyen jó érzés lesz, és amint Te jobban érzed magad a bőrödben, mások is felfigyelnek rád! Az arcon, hajon lehet változtatni csipesszel, sminkkel, hajformázóval, esetleg hajfestékkel (vigyázni kell nehogy túlzásba ess, de ésszerű kereteken belül, esetleg kozmetikus tanácsát kikérve sokat lehet szépíteni magadon).
Válts stílust. A mai világban nehezen tudom elképzelni pl. hogy valakinek túl vékonyak/csontosak legyenek a lábai.. főleg ha magas vagy. Lötyögő farmer helyett vegyél egy combközépig érő szoknyát, egy csinos csizmával máris lesz aki megforduljon utánad. Ha nagyon nagyon rosszul nézel ki, akkor fordulj orvoshoz, de egyébként a soványság nem szégyen, daginak lenni divat szempontjából szerintem rosszabb (hogy áll a cicanadrág..), és mégis minden dagi nő is talál magának valakit előbb vagy utóbb. Ha csinosan öltözöl, jó a hajad, szolid és előnyös a sminked, finom a parfümöd, mosolygós, kedves és nyitott vagy, hamar mások is kedvesek lesznek és valaki felfedezheti benned a nagy Ő-t! Sajnos ez az igazság, számít a külső a másik nemnek, de komoly embereknek leginkább azért számít, mert aki nem érzi jól magát a bőrében, annak rossz a kisugárzása is. Szépülni mindig lehet, ne hidd azt hogy "úgysem áll jól". Közepesen szép, okos nő pedig kelendő a normális férfiak körében, arról nem is beszélve hogy biztosan van sok más belső értéked, azokra koncentrálj, és ne keseredj el! Nem leszel örökre magányos, mert így is úgy is megtalálod a párod, de ha teszel érte akkor előbb.
"A férfiak nem szeretik az olyan nőket akinek nincs önbizalma!"
-de én szeretem mert nem embertelenek az igényeik :D
Amúgy meg kezdj el tömegnövelni, zabálj cukros kajákat, zsírokat (ha az egészség nem számít) és nem leszel gebe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!