Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Három óra óta nem jelentkezett. Ti szóvá tennétek?
Figyelt kérdés
Barátnőm (3hónapos kapcs.) elment egyik haverjához(fiú) . 3 óra fele. Elmondása szerint, ma lesz utoljára itthon a srác, elhívta stb. Nem is csináltam belőle ügyet, had menjen. Mivel volt már egy szünet a kapcsolatunkban, az állandó összejárkálás, meg együttlét miatt, nem hívtam fel, hogy mitcsinál, majd jelentkezik gondoltam. Azonban azóta sem hívott.. Így írta: "xy- Elhívott, hogy ugorjak le, mert csak ma lesz már itthon. " Kérdeztem ki, tesójával egy közös haverja. Nem is szóltam érte, azonban azóta nem volt neten sem, meg sehol sem. Kicsit aggódom. Ti holnap szóvá tennétek a helyemben ?2013. jan. 29. 21:51
11/14 Egy Srác Asszem válasza:
majd írd meg hogy mi történt. vagy már azóta beszéltetek?
12/14 A kérdező kommentje:
Nem nem beszéltünk. Nemsoká megyek aludni, majd holnap értesítek mindenkit: )
2013. jan. 29. 22:49
13/14 A kérdező kommentje:
telorol vagyok. az ekezetekert bocsi. na szoval. lefekudtem aludni , elotte irtam neki hogy alszok . joejt. szeretlek stb. hajnal 2kor felkeltem de nem irt. reggel hatkor suli elott irtan neki, hogy el e meg. nagyon aggodok. elmentem suliba. nem jott suliba. baratnojevel beszeltem mondta hogy probalja mar meg felhivni. hazament mondta hogy o sem eri el . akkor lementem hozza. csongetek semmi. be is mentem a kapun mivel mar bejaratos vagyok oda , nyitom az ajtot nincs nyitva. kocsibol felhivtam.. foglalt. hivom ujra felveszi. mondom neki hogy en vagyok . mondja hogy most megy haza. mondtam neki odamegyek ele varjon meg ott. elmentem. mondtam neki hogy aggodtam es hogy mar aztse tudtam hogy el e.. mondta hogy miert ne elne ?? meg felhaborodott.. igazat adott de felvolt haborodva hogy mi az hogy kiosztom.. mdtam neki h egy smst irhatott vna.. lenyegeben mondta h o ilyen. isnerhetnem mar.. a tortenet a kovetkezo. elment a gyerekhez es elkezdtek pialgatni tobben voltak. aztan beugrott valami haverjuk aki kulfoldrol most jott haza. es berugtak. ott aludt. . aztan elvittem bnojehez. kondi utan pedig hazavittem . beszalt a kocsiba mondtan h szeretlek..... erre o: enis szeretleeek csak ne szidjal leee.. ugyhogy elvileg megvagyunk.....
2013. jan. 30. 19:09
14/14 anonim válasza:
De miért nem ment suliba? Ez ilyen alap? pff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!