Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek? Félek a saját érzéseimtől.
Figyelt kérdés
Pár hónapja élek párkapcsolatban. Eddig nagyon jól megvoltunk, viszont mostanában úgy veszem észre, hogy a munkája kezd egy kicsit fontosabb lenni, mint én.
Közben lett egy új kollégám a munkahelyen. Nagyon jól elszoktunk beszélgetni. Sokszor van, hogy hozzám ér (ami persze van amikor nem nézem jó szemmel), összeütközünk, vagy hogy megosztja velem az ételét...
Szeretem a mostani páromat. Viszont az új kollégától nagyon tartok. Félek, hogy bele fogok szeretni, mivel ő mindig valamilyen formában gondoskodik rajtam...
2013. jan. 29. 19:12
1/4 Pretty Ballerina válasza:
Gondoskodik rajtad? Azt hogy csinálja?
Egyébként meg, vagy biztos vagy az érzéseidben vagy nem. Ha ilyen könnyen megadnád magad a másik pasinak, mért vagy egyáltalán a mostanival?
2/4 anonim válasza:
Ha szeretnéd a társadat, észre sem vennéd a kollegát. Ráadásul házinyuszinál jobbra nem telt? ennyire lejjebb adtad?:D
3/4 anonim válasza:
*Ha szeretnéd a társadat, észre sem vennéd a kollegát.Egy semleges nemű ember lenne a szemedben.
4/4 David82 válasza:
#3 válaszadónak mondom: ez nem így van. Attól, ha szereti is a barátját, gyorsan lecserélheti, ha talál jobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!