Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A saját véleményetek szerint a boldogságotokhoz mi kell? Elég egy párkapcsolat? (egy normális)
akinek már csak az hiányzik az életéből akkor annak az,
akinek egy meleg étel hiányzik már az asztalról hónapok óta mert nem telik rá, az attól is nagyon boldog..
Ezt ma reggel írtam egy hasonló kérdéshez, bemásolom neked, hasonló a kérdés:
"Meg még a (sok) pénz.
Vagy, kicsit humánusabb oldalról; az ember legnagyobb szükséglete a másik ember -mondja Shakespeare. Szükségünk van arra, hogy szerethessünk és szükségünk van arra hogy viszont szeressenek. Ebben van az élet értelme. Ha tartalmas életet élsz, másokkal jó vagy, akkor tisztelnek és amikor majd meghalsz, benne maradsz a lelkükben, itt hagytál valami jót a Földön. Lehet, hogy nem fogod megérni a dédunokáidat, de ha majd jó apa/anya leszel, akkor majd a gyermekeid mesélni fognak rólad és tisztelnek anélkül, hogy ismertek volna. Segíteni jó, ebben is megtalálhatod az élet értelmét. Tudod milyen jó érzés kis éhező utcagyerekeknek reggelit venni (bőkezűen)? A szemükben a csillogás, a hála, egyben a gyötrelem kavarog, talán egy órára úgy érezték, hogy meg vannak váltva és én lehettem az eszköz -nagyszerű érzés. Ez az élet értelme; a szeretet. Nem a szex, a szex múlandó, a test megfárad, megöregszik; így a szex is csak egy ideiglenes élvezeti forrás, viszont ha szeretet van benned, szeretnek és szeretsz, akkor boldog ember leszel!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!