Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen bunkók a párom barátai, pontosabban miért flörtölnek velem állandóan?
Szerintem csak hülyülnek, poénból én is mindig oltom haver nőjét a szeme láttára, még ölelgetni és puszilgatni is szoktam, csajnak tetszik is, de a marhulás a lényeg.
22/F
Két oka lehet:
1. Csak poénkodnak, és te veszed túl komolyan.
2. Nem is barátok, hanem inkább "haverok", és téged nagyon vonzó lánynak tartanak, ellenben a barátodat önmaguknál rosszabb férfinak (magyarul: túl jó nő vagy a barátodhoz), ezért úgy érzik, hogy könnyen megszerezhetnek mellőle.
A hátba támadások miatt a 2. verzió a valószínűbb.
Amúgy minden baráti társaságban van egy fiú, akiről a többi azt hiszi, hogy min. 30éves kora előtt sose lesz barátnője, vagy ha igen, az csak bányarém lehet, mert az a srác egy "loser". De ezt nem számítva jól el vannak vele. És ha ez a tag beújít egy gyönyörű barátnőt, akkor a féltékenység és önbecsülés nem hagyja, hogy ez sokáig így maradjon...
Szia! A 17:57es vagyok.
Azért, mert bejössz nekik.
És azt hiszik, hogy a jelenlegi barátodat simán lekörözik (pl. új autó, több pénz, jobb munka, jobb kinézet, bármi lehet), és ezért te valamelyiküket fogod választani a barátod helyett.
Ettől egyszerűbben nem tudom megfogalmazni. Esetleg úgy, hogy a azt gondolják:
"Hozzám jobban illik ez a lány, mint ahhoz a balfékhez, akivel most van".
Ezt lazán ki is próbálhatod, ha megint kettesben maradsz az egyikükkel, naivan kérdezz rá, hogy ő mivel tudna többet nyújtani, mint a jelenlegi barátod, és jó eséllyel azt fogja mondani, hogy mindenből; vagy csak úgy dőlne belőle a sok pozitívum(ami rá vonatkozik), míg a barátodat lefikázza.
A 19:49-es hez csatlakoznék. Pontosan ez történik. Abból, hogy a barátod haverjai így beszólogatnak és Ő nem küldi el őket a búsba arra is tippelnék hogy nem Ő volt a falkavezér köztük.
Az én helyzetem is pont ilyen volt amikor összejöttem egy nálam klasszisokkal jobb nővel. Hamar kiderült, hogy ki a barát és ki az aki csak ismerős. Egyébként később elvettem ezt a nőt és a mai napig próbálkozik nála boldog-boldogtalan...
Egyszerűen azokkal ne találkozz akik így viselkednek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!