Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kibéküljek a húgával, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kibéküljek a húgával, vagy éreztessem a haragot?

Figyelt kérdés

Pasim húgával jó volt a viszonyunk, amíg ki nem derült, hogy szervezkedett a háttérben, és összeakarta hozni a bátyját a legjobb barátnőjével.

A csajnak tetszett a fiú, és ebben segítkezett neki ez a kis képmutató dög.

Pasimat nem érdekelte a csaj, le is legyintett hogy ne foglalkozzam ezzel, de nekem iszonyú rosszul esett amit művelt a húga. A hugica azzal magyarázkodott, hogy jajj de hát értsük meg, a legjobb barátnőjéről volt szó, így még szép hogy segített azért neki..stbstb.

Ha valaki más, mondjuk egy idegen, vagy valaki a társaságból tette volna, akkor nem foglalkoznék az üggyel, de így már nem tudok neki jó pofizni ha összefutunk, nagyon csalódtam benne. A húgica 21 éves, én és a srác 23, egy éve vagyunk együtt.

2013. jan. 29. 12:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Legyél közömbös.

Köszönj neki. Ha kérdez valamit arra válaszolj, de csak tőmondatokban, amennyit muszály. (Mittudomén asztalnál ha kéri a sót, akkor add oda neki stb ilyenekre gondolok.)

De te ne keresd vele a kacsolatot, ha pedig csak úgy beszélgetni akar, azt építsd le. (Ne haragudj, muszály ezt a könyvet elolvasnom holnapig, nagyon fontos amit mondani akarsz? Mert ha nem akkor én inkább olvasnék. VAGY Ne haragudj, de én most nagyon fáradt vagyok, nincs kedvem beszélgetni inkább pihennék egy kicsit. Ugye megérted? Köszi!)

2013. jan. 29. 12:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezek után nehogy már kibékülj vele. Nem tudom mennyire volt bizalmas a kapcsolatotok tesód hugával, de neki kell rájönnie,h hülyeséget csinált.
2013. jan. 29. 12:35
 3/6 Jézus :) ***** válasza:

Ne békülj ki vele és eígy mindig mikor találkoztok azon fog járni az agyad, hogy mit tett. Szarul fogod érzni magad a közelében.

Békülj ki vele és szerettesd meg vele magadat. Sokkal jobb lesz úgy egybe járni.

"Hányszor bocsássak meg Uram? 7-szer?

Nem.

77-szer?

Nem, 7-szer 77-szer."

2013. jan. 29. 12:45
 4/6 anonim ***** válasza:
"Jézus": Azért ilyenkor ugrik a bizalom, de rendesen. És ha tudod mennyi érdekember van a földön, nem szivesen bocsájtasz meg ilyeneknek. Ezt ki kéne érdemelnie asszem:)
2013. jan. 29. 13:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy folyton nyaggatta a barátnője, aztán inkább ráhagyta. Tény, hogy nem örülnék, biztos, hogy nem lenne túl bizalmas a viszonyunk egy ideig, de meg tudnék bocsátani neki, főleg ha kérné.
2013. jan. 29. 13:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Az rendben van, hogy ugrik a bizalom. Bocsáss meg neki, ne fújd fel a dolgot. Tanultál belőle, legközelebb óvatosabb leszel vele. De nem vele jársz hanem a bátyjával, ha ő ott akar hagyni akkor tökmindegy mit kavart a húga, ha meg nem akar otthagyni akkor is tökmindegy. Teljesen kívülálló ebből a szempontból.

Annyit ért el ezzel az egésszel a kiscsaj, hogy majd valaki őt is ilyen helyzetbe hozza. Ha nem te akkor más.

2013. jan. 29. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!