Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna titeket, ha a barátok/barátnőtök olyan nyakláncot hordana, amit még a kb.5-6 évvel ezelőtti párjától kapott?
Figyelt kérdés
Azt mondja, nem azért hordja, mert bármit is érezne még iránta, de sosem vette még le (ebben fürdik, ebben alszik, mindig rajta van).
Őszintén megmondom, engem kicsit zavar, különösen mikor szeretkezés közben rápillantok. Nem mertem még mondani neki.
2013. jan. 29. 11:45
11/12 anonim 

válasza:

Nem vagyok egy tárgyakhoz érzelmeket társító típus, azaz az ajándékozás idején még összekötöm az ajándékozó személlyel, de aztán egyre jobban belesimul a hétköznapjaimba. Ebből kiindulva nem zavarna.
De ha téged igen, akkor beszélj a barátoddal. Lehet, hogy ő is úgy gondolkodik, mint mondjuk én, akkor viszont tudni fogod, hogy nincs jelentősége, kitől kapta azt a nyakláncot.
12/12 anonim 

válasza:

Én Valentin-napra kaptam egy gyűrűt az exemtől. Bár azóta már szakítottunk, de a gyűrűt hordom, mert tetszik. Megszoktam, hogy sosem veszem le, meg üresnek érezném nélküle az ujjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!