Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak a gépeteken közös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak a gépeteken közös képek az ex-szel ha már új kapcsolatban vagytok?

Figyelt kérdés
2009. szept. 2. 12:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nincsenek, de én ilyenekkel nemis foglalkozom, nekem a format c miatt vesztek el, de nemállt szándékomban pótolni
2009. szept. 2. 12:49
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem voltak és nem is lesznek.
2009. szept. 2. 12:50
 3/12 anonim ***** válasza:
Vannak, rejtett mappába.
2009. szept. 2. 12:52
 4/12 anonim ***** válasza:

ki nem törlöm a képeit, de nézegetni sem szoktam.

van erre egy titkos mappa.:D

emléknek azért maradjon meg.

2009. szept. 2. 12:53
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem nincs,de a páromnak van(egyszer megnéztem)de úő nem tudja,hogy tudom!!Kicsit zavar,mert a falon a képei is kinnt voltak nála,és 6hónap után levettem őket!!!Már 2éve és 3hónapja együtt vagyunk...és még msnen is fennt van neki letiltva,de ez sem jelent semmit!!
2009. szept. 2. 12:55
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem vannak, és ettől függetlenül a mostani páromba nagyon szerelmes vagyok, de nem akarok megválni a képektől. Ha neki lenne, akkor hisztiznék h törölje ki az biztos. Tudom, h ez így nem fair, de ez van :)
2009. szept. 2. 13:04
 7/12 anonim ***** válasza:
94%

Persze. Sőt, a közös gyerekünkről is vannak. Ez éppen olyan, mint egy családi fotóalbum, csak digitális. Mellesleg meg el van mentve egy másik vinyóra és DVD-kre is az összes képem.

De volt már ilyen kérdés, és ott is elmondtam, hogy a múlt és az emlékek a személyiséged részei. Aki azt kívánja Tőled, hogy töröld ki ezeket a részeket, az hülye, nem biztos saját magában, és nem is szerethet Téged igazán. (Hiszen Te ezekkel vagy teljes személy, Ő pedig úgy kellene, hogy szeressen, ahogyan vagy.)

Az egy másik kérdés, hogy az új párod előtt nem nézegeted ezeket a képeket, mint ahogyan nem emlegeted fel neki a múltat szóban sem, nem hasonlítod az új párodat a régihez stb. Hiszen ezekkel bánthatod Őt. De ettől még az emlékeidet nem kell kidobni. (Másik oldalról pedig ha mégis megteszed, az pont arra mutat, hogy nincs rendben valami, mert nem tudsz együtt élni a saját múltaddal. Vagy túl fájdalmas, vagy lezáratlan, esetleg mindkettő.)

Aki pedig a másik gépén, telefonjában, cipős dobozában, akárhol talál régi fényképeket, az eldöntheti, hogy akarja-e nézegetni azokat vagy sem. Ennyi erővel Ő is megkérhetne, hogy mesélj, milyen volt a másikkal? Miért lenne ez más?

2009. szept. 2. 13:11
 8/12 anonim ***** válasza:
Gondolom a "hülye" az nekem szólt, mert azt írtam h kitöröltetném a párommal. De én akkor is így gondolom. Nekem sincsen szükségem rájuk, és ha kitörölném sem azért lenne, mert nem akarok rá visszaemlékezni, csupán egy gesztus a párom felé, h ne okozzak ezzel neki fájdalmat. Ha ezt kérné tőlem, megtenném, mert SZERETEM. Gyermeket szeretnénk, és az egész életünket együtt leélni. Mindketten féltékeny típusok vagyunk, és ez nagyban befolyásolja az egészet. Szóval nem vagyok hülye! És aki elvárja a párjától hogy ne legyen az ex-ek képei bent a gépében, az normális dolog.
2009. szept. 2. 13:28
 9/12 anonim ***** válasza:
Őőőő... nem. Egyáltalán nem címeztem senkinek, el sem olvastam a többi hozzászólást rendesen. Sajnálom, ha magadra vetted, nem ítélkezni akartam, csak a saját véleményemnek adtam hangot. (Remélem azért nem gyalogoltam túl mélyen a lelkedbe!) ;)
2009. szept. 2. 13:44
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem egyáltalán nem gyalogoltál bele, csak reagáltam :)
2009. szept. 2. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!