Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is csak szórakozik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is csak szórakozik velem? (lent)

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, és a sulinkban van egy srác (van több is, csak én most egyről beszélek:D) aki most idén végzős. Kb. egy hónapja volt egy közösségi foglalkozás, elbeszélgetés a jövőről meg ilyenek, és mindketten ott voltunk. Ő mellettem ült és szinte a tanár minden második szavából viccet csinált, csakhogy engem szórakoztasson. Az óra végén megkérdezte, hogy nem-e akarok később elmenni valahová. Megbeszéltük, hogy beülünk egy cukrászdába sütizni. Úgy is volt, elmentünk, jó volt meg minden, majd megbeszéltünk másnapra egy újabb randit. A második randi egy parkban volt, igen csak szép és nagy hely. Ott sétálgattunk, forrócsokit ittunk, majd azzal a kifogással, hogy csokis a szám, megtörölte majd megcsókolt. Oké, ez is jó volt meg romantikus meg minden, de a randi végén nem volt semmi, sem újabb tali egyeztetés se semmi, csak egy szia-szia. Másnap a suliban is tök úgy tett, mintha nem történt volna semmi. Ebédnél megkérdezte, hogy mizu és kész.

Vártam pár napot, majd megkerestem pár haverját, és kifaggattam, hogy mit is akart amúgy. Azt mondták, hogy megjegyezte párszor, hogy milyen jól nézek ki, de semmi több. Arról sem tudtak, hogy engem elhívott valahová.

Ma kaptam tőle egy üzit, a következő szöveggel:

"Szia Keti(A nevem..:D)

Bocs h nem jelentkeztem eddig de volt egy kis dolgom. szívesen megismételném azt a randit ha akarod. jól éreztem magam veled..:)) várom a válaszod! szia:*"

Na ezt kaptam én, de még nem válaszoltam.. Fogalmam sincs, hgogy mit akar, mert eddig még nem is bezsélgettünk erről, pláne, hogy enyhén feltűnően került.. Könyörgöm, 18 éves, hol van már az esze?... Najó mindegy:D

Szerintetek hagyjam vagy adjak neki egy esélyt? Megérné?

Mert amúgy nagyon helyes, nem viselkedik otrombán, jól tanul, érdekli a jövője és "vicces, helyes, okos, szexi.." Tudjátok..:D

Köszi!:)

2013. jan. 29. 00:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi vesztenivalód van? ha nem működik szakítotok és éli mindenki a saját életét! Am se értem miért ne próbálnád meg :) Semmi rosszat nem tett ez a gyerek ellened :) Próbáld meg ismerd meg és majd kiderül h van e köztetek vonzalom vagy sem :) Mai fiatal fiúk amúgy is tutyimutyik :D idő kell nekik mire rájönnek mi nekik a jó :)
2013. jan. 29. 00:30
 2/6 A kérdező kommentje:

Igaz!:) Csak nem akarom még egyszer azt a "két randi után hetekig szünet" dolgot végigcsinálni..

Remélem, hogy most másképp lesz, mert amúgy tényleg nagyon bejön:D (és még nem ment ki..xD)

Köszi!:)

2013. jan. 29. 00:34
 3/6 anonim ***** válasza:

abszolúte megéri belekóstolni hihi^^

szerintem még jól is járhatsz ha megszokott nevettetni nem lehangolni :P

2013. jan. 29. 00:34
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen..:D Mindkét randi szinte nevetésből állt.

Szóval nagy mákom van, hogy egy ilyen fiú elhívott, csak ez a szünet és ez a "úgy teszek, mintha nem léteznél és nem történt volna semmi" idegesít egy picikét.. Viszont, lehet, hogy ez változik:) Én ebben bízok..:)

2013. jan. 29. 00:40
 5/6 anonim ***** válasza:

ha nem okvetlen beszélj vele :D

aztán egyetek meg egy muffint :P

2013. jan. 29. 00:41
 6/6 A kérdező kommentje:
oké..:D Köszi!:)
2013. jan. 29. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!