Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet párkapcsolat egy 15 éves lány és egy 23 éves pasi között?
van egy barátnőm 14 lesz nyáron pasija 27 4 éve lesznek együtt és még nem csinálták :D annyira jól megvannak meg lehet őket zabálni
nem baj de vigyázz a kritikákkal tudod a szokásos
"jaj pedofil meg nyünyü"...
Na meg azért vigyázz magadra xd ha meg szeretitek egymást igazán akkor meg legyetek boldogok ameddig tart a dolog
puszi xD
lehet párkapcsolat, de ha te vagy a fiú, akkor ne törd össze nagyon a lány szívét. viszont ha te vagy a lány.. :D
de most ez olyan kérdés, hogy esetleg lenne-e nála esélyed 15évesen, vagy össze akartok jönni tényleg, és érdekel, hogy lehet-e belőle vmi? :D
őőő előttem szólásokhoz..
nem akarok senkit megbántani, de véletlenül nem szinesbőrű az a 14éves lesz lány? csak, mert elég hihetetlen.. hogy 10évessel összejön egy 23 éves.. vagyis inkább az hihetetlen, hogy nem volt még szexuális kapcsolatuk.
Szerintem is lehet...
Márpedig azért, mert a mai 14-15 évesek simán többnek néznek ki, sokkal fejlettebbek (agyilag nem biztos).
Simán megfordul utánuk az ember az utcán, és még nem ejtettem szót a fészbúkról ahol egy lecsúszott ku***ván is több ruha van! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!