Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elfelejteni pedig nagyon megbántott. Mittegyek?
van egy srác. eddig egész jóban voltunk, de aztán megtudta hogy tetszik nekem.. nagyon bunkón viselkedett velem...
aztmondta hogy nemjön össze velem mert hisztis vagyok, és lapos a fenekem, kicsi a mellem...
nagyon kisgyerek még a srác pedig már 17éves.. de lehet h ezcsak kifogás..pedig előtte mondta hogy jócsaj vagyok meg ugytünt hogy tetszem neki..
miatta a hisztin is tudnék változtatni annyira akarok járni vele:( reménytelen igaz??
hát figyelj lehet reménytelen vagy lehet nem
mondjuk ha nem lenne reménytelen nem tennék olyan megjegyzést egy lánynak hogy kicsi a melle meg a hátsoja
de másik szempontbol a legtöbb fiunak ez jön be . . csak ugy mondom .
hát jól leépített az biztos. Ennyi beolvasás után tudod h ki akarna tőle vmit??!!! EGy nagy frászt.
Változtass magadon ha te is úgy látod h szükséges, ezenkívül szerintem kerüld el....és ne igazán reménykedj h összejöttök...bocsi, de én ezt tenném a helyedben.
viszont azt nemirtam le, hogy mielőtt megtudta volna hogy tetszik nekem krédezgette hogy van-e pasim stb..
és mostanában is rámirogat msnen, meg buszon is ha talizunk bezsélünk..ugyhogynemtudom h mostmivan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!