Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül egy szál rózsa?
Figyelt kérdés
kazincbarcikai temetővel szemben (gavallér virágbolt) mennyibe kerül egy szál vörös rózsa valami szalaggal? pontos választ kérnék, köszönöm!2013. jan. 27. 16:30
11/13 anonim válasza:
holvegyekviragot.hu
Lehet a nagy terhelés miatt átmenetileg nem elérhető az oldal!
12/13 anonim válasza:
Hát én 20.000ért vettem egy szál rózsát és a blokkot rátűztem egy sziromra. Örült neki a csaj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!