Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nem találok egy ilyen férfit?
21 éves, a környezetem elmondása szerint nagyon szép arcú és nagyon csinos lány vagyok. Nem dohányzom/iszom/drogozom, nincsennek tetoválásaim/piercingek, jó anyagi körülmények között élek.
A férfi, akit keresek 25-40 közötti, megbízható, kedves, udvarias, gazdag.
A gazdagság nem azért elvárás, mert "pénzéhes" lennék vagy mert azt akarom, hogy eltartson, hanem azért, hogy pl. ne nézze ferde szemmel, hogy 20 évesen autót vettem magamnak vagy azt, hogy csak drága parfümöt, krémeket használok stb... hogy gond nélkül megtudjon hívni étterembe, moziba, színházba stb. A szüleimnél azt láttam, hogy az apukám állja mindig a cehet és ez nekem így a normális.
Cserébe én hű társa lennék (a megcsalás és társaik nálam elvi alapon szóba nem jöhetnek), odaadó, figyelmes, gondoskodó, vidám, és ha azt kérné, karriert feladva családanya (egyetemre járok, de a karrier számomra egyáltalán nem fontos).
Velem van a hiba? Oké, a melleim kicsik, elég alacsony is vagyok (160cm), és szexuális téren sem vagyok túlságosan tapasztalt (eddig egyetlen fiúval volt szexuális kapcsolatom).
Álomvilágban élek? Nincs ilyen férfi? Túl sokat kérek?
Nem! De nálunk azt kell.
Hatalmas házunk van, baromi nagy telekkel, tartunk állatokat, kecskét tehenet, marhát csirkét, elég sok ló is van és lovakkal kereskedünk ami jó kis summát hoz a konyhára.
De akkora hjázat lehetetlen gázzal kifűteni, szóval fával fűtünk ugyan is van egy kisebb saját erdőnk is.
Szóval jó életed lesz de fát fogsz hasogatni, ha nem akkor odaadunk a cocáknak. És anyuci nem lát többet.
Áll az ajánlatom?
Az olyan férfi aki pénzes elmondom neked, nem áll meg egy nőnél. Úgyis az fog kelleni neki amelyik szebb és jobb az ágyban.
Igen benned van a hiba, hogy gazdag férfi kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!