Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nem találok egy ilyen férfit?
21 éves, a környezetem elmondása szerint nagyon szép arcú és nagyon csinos lány vagyok. Nem dohányzom/iszom/drogozom, nincsennek tetoválásaim/piercingek, jó anyagi körülmények között élek.
A férfi, akit keresek 25-40 közötti, megbízható, kedves, udvarias, gazdag.
A gazdagság nem azért elvárás, mert "pénzéhes" lennék vagy mert azt akarom, hogy eltartson, hanem azért, hogy pl. ne nézze ferde szemmel, hogy 20 évesen autót vettem magamnak vagy azt, hogy csak drága parfümöt, krémeket használok stb... hogy gond nélkül megtudjon hívni étterembe, moziba, színházba stb. A szüleimnél azt láttam, hogy az apukám állja mindig a cehet és ez nekem így a normális.
Cserébe én hű társa lennék (a megcsalás és társaik nálam elvi alapon szóba nem jöhetnek), odaadó, figyelmes, gondoskodó, vidám, és ha azt kérné, karriert feladva családanya (egyetemre járok, de a karrier számomra egyáltalán nem fontos).
Velem van a hiba? Oké, a melleim kicsik, elég alacsony is vagyok (160cm), és szexuális téren sem vagyok túlságosan tapasztalt (eddig egyetlen fiúval volt szexuális kapcsolatom).
Álomvilágban élek? Nincs ilyen férfi? Túl sokat kérek?
Attól , hogy egy pasi jómódú van pénze, de mellette normális és dolgozik is normálisan, és 2 lábbal él a földön, és nem hülye, NA! Te ilyet keresel.
De! Az ilyen az normális lányt keres aki valamit dolgozik nem egy gazdag apuci által kinyalt seggű, még éretlen lányt.
A saját környezetedben kellene keresgélned.
Összejöhetnél a szüleid barátainak a fiával, vagy valami ilyesmi.
Viszonylag kevés olyan férfi van ebben az országban, aki zsigeri természetességgel kezelné, hogy a 20 éves barátnője kocsit vesz magának. Gondolom nem egy 10 éves Corsád van.
21 évesen egyébként sem kellene sírig tartó kapcsolatot keresned, túl sok dolog van még majd ki akarsz próbálni.
Keress olyant, akivel jól érzed magad, aztán majd pár év múlva gondolkodj el azon, hogy megállapodsz.
kérdező! remélem, hogy kamu vagy :D
másrészt én ismerek több ilyen pasit is azért, mert én is elég pénzes környezetben nőttem fel. Ezeknek a pasiknak elmondom mi kell: ugyanolyan pénzes nő vagy talán még gazdagabb, főleg ha még jól is néz ki. Egy pénzes pasi megvan győződve arról, hogy simán kihasználják, ezért ő egy olyanfajta lányt mint téged, csak beetetne a szövegével aztán ott hagyna.
Bár ismerek egy olyan pasit, aki tök gazdag, de mondjuk elég csúnya szegény, de szép nője van és mióta együtt vannak hirtelen melleket is növesztett a nő :D de ő viszont arcilag gyönyörű. Persze, lehet, hogy téged is felkapna egy gazdag pasi, megvan rá az esély, de elég csekély.
Havi 150-200 körül kapok, otthon lakom. Az autó nem új.
Miért is ne?
Az első gondolatom eléggé vulgárisra sikerült. Aztán belegondoltam. A pénz tényleg elront mindent. Tudod, inkább sajnálatot érzek irántad, de leginkább a szüleid iránt, akik 20 évesen kocsit raktak alád. Nagyon nehéz lesz az életben egyedül is bármit elérned. Nem rossz szándékból mondom, de hálás lehetnél az életnek, amiért ilyen körülményeid vannak. Tudod, ha nem lenne pénzed, szó nélkül kikezdenék Veled, mert akkor normálisan látnád az emberek tulajdonságait és nem mindent a pénz szűrőjén keresztül látnál. De így sosem ismerkednék Veled, mert sugárzik belőled ez a természetes én megtehetem életérzés. Ez egyszerűen hihetetlen.
F25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!