Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mi lehet a baratommal, furan viselkedik velem az utobbi idoben. Szerintetek?
2 eve vagyunk egyutt.Az utobbi par honapban a baratom nagyon furan viselkedik velem.
Amikor meselek neki valamit nem figyel ram,ha kerdezek valamit nem valaszol vissza.
Ha ott vagyok nalla, le sem sz*r.Folyton Fb-zik vagy valami mast csinal.A baratai elott csunyan beszel velem. Mondok egy pl-t.Tegnap a baratai ott voltak nalla en is es az egyik baratnom is.Fel 12 fele a baratnom meg kerdezte a baratom,hogy mikor indulunk mar,erre a baratom mindenki elott orditani kezdett ram,hogy en menyek anyam p-csajaba.Aztan ha rakerdezek,hogy miert viselkedik igy velem,nem valaszol,vagy azt mondja,hogy halucinalok.
Ha filmezunk es hozza bujok,akkor azt mondja nekem,hogy mennyek arebb.Ha rateszem a labam ved mar le.Szexelni is csak minden 2hetben szexelunk 1x..Mostanaban inkabb az van,hogy verjem ki neki.Hiaba kezdemenyezek.Olyan sz*r az egesz.Ha kerdem miert nem akarja,mindig van valami kifogasa,vagy be zabalt,vagy faradt,vagy beteg.Egyebkent azota ilyen velem amiota uj tarsasaga van.
Szerintem az a legjobb,amit tehetsz,hogy kidobod a srácot! Elhiszem hogy nehéz,mert Te biztosan szereted,de ha már megaláz,mert ezt teszi veled,akkor ott fel is út,le is út....mehet a francba! Még inkább most mondj le róla és előzd meg a bajt,mint hogy ő álljon eléd és és megalázva elküldjön a francba!
Legyél nő és húzd ki magad és mond meg neki hogy egy ilyen "férfira" nincs szükséged! Aki nem becsűl meg,arra értelmetlen pazarolni az időd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!