Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az szerintetek ciki ha a párkapcsolatban egy fiú fiatalabb mint a lány? Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Csak úgy kérdezem nem velem történt meg :) Normális válaszokat ha lehet.. Köszi

2013. jan. 27. 14:34
1 2
 11/13 Hanyatka válasza:
Én 39 vagyok a férjem 33 és 13 éve vagyunk együtt (házasságba 1 éve),minden jól működik!!!
2013. jan. 28. 12:08
 12/13 A kérdező kommentje:
# 11-es válaszolónak üzeem, az a kapcsolat biztos jól működhet!! :) Én is azon a véleményen vagyok nem számít a kor.
2013. jan. 28. 18:37
 13/13 anonim ***** válasza:

miért lenne ciki? és ha ciki az kit érdekel?

az én férjem 3 év5 hónappal fiatalabb nálam. 24 voltam mikor össze jöttünk, ő pedig másfél hónappal később töltötte a 21-et. nagyon nem érdekelt mások véleménye. bár minket nem is szóltak meg emiatt. legalábbis a szemünkbe nem. csak akkor szóltak rá a páromra mikor megtudták hogy összeházasodunk.

az illetőnek az volt a problémája hogy minek vesz feleségül? annyi csaj van még akit nem d..ott meg...mármint a férjem.

érett gondolkodásra vall....na mind1.

szerintem ha zavar is valakit , az ne érdekeljen ha ti ketten boldogok vagytok.

26/N

2013. jan. 31. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!