Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Őszintén lehet még találni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén lehet még találni 15-20 év körüli lányokat Borsod megyében akik, rock, vagy metál zenéket hallgatnak? Akármerre járok, csak ilyen diszkó meg elektronikus zenébe botlok nem találok egy helyet ahol magamfajtákkal tudnék találkozni:S!?

Figyelt kérdés
Valaki tud mondani, ilyen helyet ahol olyanokkal is meg lehet ismerkedni akik hasonló gondolkodásúak mint én? Vagy már ennyire kihalt ez a nemzedék:S??

2013. jan. 27. 13:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Hát falun még lehet hogy vannak ilyen tankcsapdás kislányok de előbb utóbb ők is rájönnek hogy az az öltözködés nem valami igényes szoval ugysem maradnak rokkerek
2013. ápr. 9. 16:09
 12/14 Evilkiller ***** válasza:
100%

Nem értem, miért keveri mindenki a rock zenét kedvelő, és a rock stílust klick-esedés, vagy lázadás miatt felvevő embereket!

Rengetegen beszélnek úgy a rock-ról, mint valami betegségről, amit ki kell nőni!

UNDORÍTÓAK VAGYTOK!!!!!

Nagyon sokan éppen miattatok fordulnak el ettől a stílustól, mert ti beléjük magyarázzátok, hogy szégyellni kell!

Aki igazi rocker sosem nő ki belőle!

Aki egy nap úgy ébred, hogy nem szereti a rock zenét, az sosem volt rocker!

És itt megint kiemelem, hogy ne keverjétek a rock zenét kedvelőket, és azokat, akik bármilyen oknál fogva kényszeresen rocker stílust vesznek fel, és mutatják a külvilág felé!

Az öltözködési stílus változhat, finomodhat, attól még nem kell az embernek elkezdenie mosógépzajt hallgatni!

Na, de hogy a kérdésre is válaszoljak:

Az igazi rockerek (nemtől függetlenül, de a csajok is) inkább azért nem találhatóak meg sokfelé, mert manapság nagyon kevés rock kocsma van, a közéletben meg nem biztos, hogy felismered a rocker csajokat, mivel legtöbbjük abszolút átlagosan öltözik!

Viszont a fesztiválokat, koncerteket minden rocker szereti, ott érdemes próbálkoznod!

Vannak bőven!

Itt a környéken Miskolcon a sport csarnokban, ifiházban szoktak koncertek lenni, barcikán a sprotcsarnokban, zsolcán, kárpátia!

Meg ugye Hegyalján is rengeteg borsodi van!

2013. ápr. 10. 23:45
 13/14 anonim ***** válasza:

Bekecs. 16L.

Csak a zenét hallgatom... meg max ha fesztiválra megyek, akkor öltözök ki szegecsekkel tele, feketére, de akkor sem viszem túlzásba, és pl sminket nem is teszek fel. nekem nem a stílus hanem a zene tetszik... és nem csak a Tankcsapdáról szól ez az egész, nm tudnám felsorolni az összeset, amit jelen pillanatban hallgatok akár mindennap többször is.

2013. júl. 30. 02:45
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha miskolci vagy, akkor a cornert mindenképpen ajánlom. Ott jó koncertek szoktak lenni, ahol elég sok rocker-el találkozhatsz. De akár benézhetsz a RockCellarba is stb. Bár azt mondtad, hogy nem az "alja rockerek" érdekelnek, a kisavason a temetőnél sem árt szétnézni, persze éjszaka. Én is voltam már ott párszor, pedig nem tartom magamat aljának.

Más városokról meg sajna nem tudok infót, mert miskolci vagyok.

18/f

Ja és majdnem elfelejtettem. A rockot nem lehet kinőni vagy megunni, hiszen annyi alműfaja van, mint égen a csillag. Valamelyik tetszik, valamelyik nem, és az idő múlásával változhat hogy melyik. Szóval a lényeg hogy pár ember nagyon lealacsonyítja az egész rock-kultúrát, mintegy betegségként vagy korszakként kezelve az egész műfajt, ami számomra elég undorító.

2013. júl. 30. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!