Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Borsod megyében miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borsod megyében miért nem találni ilyen férfit/Pasit?

Figyelt kérdés
Aki komoly kapcsolatot akar, diszkó nuku, cigi nuku, alkohol nuku (alkalmakkor más a helyzet :D ), szeret olvasni és kb 20-25 év közötti.
2010. okt. 15. 15:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Járj könyvtárba vagy templomba!
2010. okt. 15. 15:06
 2/16 anonim ***** válasza:
Inkább ilyen lányból van a kevés...
2010. okt. 15. 15:07
 3/16 anonim ***** válasza:
Borsod megyében nem is laknak férfiak. Nem értem a kérdést. Hiszen ott csak nők laknak.
2010. okt. 15. 15:08
 4/16 anonim ***** válasza:

van olyan megye?

hol?

2010. okt. 15. 15:08
 5/16 anonim ***** válasza:

Én is azt mondom, templom vagy könyvtár.

No cigi, no alkohol, no nő = no élet.

2010. okt. 15. 15:09
 6/16 Moszuke ***** válasza:

egy antiszoc, könyvmoly vagy egy istenhívő mennyivel jobb mint egy alkesz, vagy discós köcsög?

előítéleteitek vannak ugye tudjátok?

ami oké, megértem.. én is így állok hozzá:)

de mindig vannak kivételek amik erősítik a szabályt..

és a káros szenvedélyekről meg le lehet szokni.

2010. okt. 15. 15:09
 7/16 A kérdező kommentje:

Baz megye, BORSOD-ABÚJ-ZEMPLÉN megye, csak nem volt kedevm kiírni, egyébként meg azért keresek ilyen típusú embert ,mert én is iylen vagyok lány létemre, egyébként meg laknak a megyében pasik, csak oylanok akik számomra nem normák....

Tisztelet a kivételnek, bár kinek mi a normális

2010. okt. 15. 15:11
 8/16 anonim ***** válasza:
Borsodban lakok, diszkó nuku, cigi nuku, alkohol nuku, olvasni ugyan nem szeretek, de 23 vagyok ;)
2010. okt. 15. 15:12
 9/16 anonim ***** válasza:

Van ilyen.

Én például nem szeretem a diszkót, nem dohányzom, szeretek olvasni és borsodi vagyok.

Az "alkohol nuku"-val már vannak problémák, bár ha a heti egy, maximum két alkalom (szakestek is beleértve) belefér, akkor ez is pipa :)

2010. okt. 15. 15:13
 10/16 anonim ***** válasza:
az milyen ország :)
2010. okt. 15. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!