Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szednétek fel egy olyan lányt akit:?

Figyelt kérdés
Nem ismerek de szoktam látni és nincs közös ismerősünk sem nem járunk egy suliba!
2009. szept. 1. 19:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

szép..segítséget kérsz, próbálnak is segíteni neked, te meg leszólod a másikat...remélem a kis csaj elküld messzire, ha másnak ilyeneket írogatsz, vajon, hogy viselkedhetsz az emberekkel...

16.45 milyen csúnyábbra gondolsz? =P

2009. szept. 3. 16:58
 12/17 anonim ***** válasza:
93%
Hmmm...megpróbálhatnád megkeresni pl iwiwen vagy myvipen, én ebben nagyon jó vagyok, eddig majdnem mindenkit megtaláltam akkor is ha kb annyit tudtam róla, hogy két szeme van :) Azt tudod, hogy hány éves, hol lakik, esetleg azt is, hogy melyik suliba jár...ebből már el lehet kezdeni a nyomozást.
2009. szept. 3. 17:51
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira alap dolog lenne , már megcsináltad volna és kiderült volna h érdekled vagy sem.De sztem nem azokat kéne leugatni aki segíteni próbál.
2009. szept. 3. 18:54
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha annyira alap dolog lenne már megtetted volna és kiderülne h érdekled, vagy sem.Sztem nem azokat kéne leugatni , akik segíteni próbálnak.
2009. szept. 3. 18:56
 15/17 anonim ***** válasza:
pont olyan kommenteket ír amilyeneket egy ork, magyarországi brazil, félbarna legény, réti néger
2009. szept. 3. 19:24
 16/17 anonim ***** válasza:
anyáddal beszélj így, ba szdki... ekkora p*csfejként ne várd azt,hogy a csaj egyáltalán hozzádszól.
2009. szept. 3. 19:51
 17/17 A kérdező kommentje:

Gyerekek, gyerekek ilyen nagy száj de hova? mire?

Élőbe gondolom meg behúzzátok fületek, farkatok!

Most csak értékeltem a válaszukat és számomra nem értékes!

Ennyi csak egy kicsit csúnyábban fogalmaztam!

És rám mondjátok gyerek hát osztani tudjátok a másikat de mérget vennék rá élőbe meg még egy csaj hoz se mertek hozzá szólni csak itt neten nagy a pofátok kutyák!

És épp annyira vagyok cigány mint anyátok ba*meg!

2009. szept. 4. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!