Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz hatassal van ram de szeretem. Mit tegyek? Ti mit tennetek?

Figyelt kérdés
Van egy fiu akivel fel eve jarok.Sokszor szoktunk estig beszelgetni.Ezert reggelente mindig almos vagyok es elszoktam kesni.A jegyeimet is lerontotte ez a kapcsolat.Nemsokara felvetelizek egyetemre es igy most fontos lenne hogy jok legyenek a jegyeim es ne kessek.Dobjam vagy mit tegyek?!

2013. jan. 27. 09:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem csak próbál meg vele napközben beszélgetni mikor van egy kis időd.Szerintem megfogja érteni, hogy most a felvételire kell figyelned.Miután ez lement folytathatjátok ott ahol abbahagytátok.Ha a srác nem megértő hajítsd ki a fenébe.
2013. jan. 27. 09:57
 2/4 anonim ***** válasza:
hupsz..előző vagyok. *próbálj
2013. jan. 27. 09:58
 3/4 anonim válasza:
Beszéld meg vele hogy neked mi a rossz és ez hogyan változhatna meg. Ha nem valósítható meg akkor igen, marad a döntés hogy vele maradsz-e vagy sem.
2013. jan. 27. 09:58
 4/4 A kérdező kommentje:
oke koszi a segitseget..Megprobalom vele megbeszelni
2013. jan. 27. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!