Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti bevallanátok egy fiúnak, hogy szeretitek, ha nem tudnátok hogy ő mit érez?
Figyelt kérdés
Szeretek egy fiút, de félek, h visszautasít, ha bevallom neki és utána már nem fogunk beszélni. Félreérthetőek a jelei, így nem tudom, h ő mit érez.
Ti mit tennétek?
2013. jan. 26. 18:03
11/16 anonim válasza:
ha nem fogja a jelzéseidet , akkor hagyd a fenébe.
Puszi v. ölelés volt már? Az sokat elárul
12/16 A kérdező kommentje:
Egy időben két puszival köszöntünk, aztán megbeszéltünk egy találkozót kb 3hete, de nem jött össze, mert el kellett mennem valahova. És ott már a csókot 'terveztük'
2013. jan. 26. 21:28
13/16 anonim válasza:
jahj feltételezem nagyon gyerekek vagytok még. nem való ez még nektek.
14/16 A kérdező kommentje:
Én 16, ő 17éves..
2013. jan. 27. 17:25
15/16 anonim válasza:
akkor a korotokhoz képest elég éretlenül kezelitek a helyzetet. ha nem veszi az apró jelzéseidet, akkor nem jössz be neki, ennyi. de szerelmet semmiképp ne vallj neki, az szörnyen megalázó neked is, meg ő sme fog tudni mit kezdeni vele
16/16 A kérdező kommentje:
Hát jó, akkor hagyom a francba..
Így is eleget szenvedtem már miatta, folytatom tovább.. :|
2013. jan. 27. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!